fbpx
Connect with us

SPELTIPS 9/4 INFÖR METZ – LILLE!

Publicerad

on

Idag slår jag klorna i ett singelspel och kryddar med ett Asien spel till dubbla pengarna.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Serieledarna Lille med 66 poäng och 51-19 i målskillnad är ruskigt bra bakåt, defensiven har visat sig vara det vapen som är stor anledning till att man leder serien. Laget har hållit nollan elva gånger och har åtta matcher där man bara släppt in ett mål. Senast slog man PSG borta (0-1). Formen är desto sämre med bara åtta poäng på de fem senaste och 5-3 i mål.

👉 Metz har ännu sämre form, man har 5-11 i mål och 4 poäng på de fem senaste och senast förlorade man mot Monaco borta (4-0). Ni ligger man trots detta på en fin niondeplats med 42 poäng och 36-36 i mål, vilket är över förväntan för laget som innan serien tippades på undre halvan.

Varför ska Lille vinna trots dålig form och bortaplan?

👉 Lille är bäst i hela ligan i bortaspelet, här har man tagit hela 34 poäng på 15 matcher och har fina 26-9 i mål. Även om Metz gör det bra så ska inte Lille tappa poäng när man är så bra i sitt defensiva arbete. Metz har bara tagit 19 poäng hemma av 45 möjliga och trots 17-17 i mål och hårt jobb defensivt så ska man inte räcka till.

👉 Med bara sju omgångar kvar har man möjlighet att snuva PSG på seriesegern. Senast slog man PSG borta (63 poäng) som är det lag som jagar tillsammans Monaco (62 poäng) och Lyon (61 poäng.). Här är man på gång igen efter att varit nere i en svacka och det ska räcka mot ett sämre lag. Ännu en gång trycker jag i ett Maxbet och ett Asien -1

👉 Spelet: Lille seger / Odds 1.67 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Spelet: Lille Asien -1 seger / Odds 2.20 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen