fbpx
Connect with us

SPELTIPS 8/4 inför Hannover – Würzburger Kickers!

Publicerad

on

I Bundesliga 2 tar Hannover på en tiondeplats med 36 poäng emot Würzburger Kickers som placerar sig sist med endast 16 inspelade poäng. Här hittar jag ett riktigt bra spel denna torsdagskväll.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Hemmalaget Hannover har inte rosat marknaden denna säsong och med sju omgångar kvar så är det bara tio poäng ner till kvalstrecket och bottenträsket. Nu har man två matcher mindre spelade än Braunschweig som ligger på denna plats, om man inte får till spelet så kan åtminstone det vara en räddningsplanka. Med en målskillnad på 39-31 är man ett av de sämre lagen offensivt. Formen – ja den är katastrof på de fem senaste har man bara orkat med att sparka ihop 4 poäng och mediokra 8-9 i mål. Nu har man dock tre kryss i rad, senast lirade man 3-3 mot starka serietvåan Hamburger på hemmaplan. Hemma på borgen har man orkat med 22 poäng på tolv matcher, här är det dock riktigt bra i målskillnad, då man har 23-12.

👉 Vad ska man skriva för positivt om dagens bortalag Würzburger Kickers? Finns egentligen inget positivt att skriva om detta ängagäng – jo förutom att man slog Hamburger hemma 3-2 för fem omgångar sedan. Ett resultat som absolut inte ska få hända. Ohjälpligt sist i tabellen, men fortfarande finns det ett litet hopp om att man ska kunna komma upp till en kvalplats, det är dock tio poäng upp och med sju omgångar kvar måste man börja vinna sina matcher. Man borde nog redan nu börja räkna med att spela i trean nästa säsong, men än lever hoppet för liket…. Med miserabla 27-53 i mål är man horribelt dåliga bakåt. På bortaplan har man skämt ut sig rejält när man bara har tagit 3 poäng och har 9-28 i mål. Formen är dock inte sämre än dagens hemmalag, här har man 5-9 och 4 poäng.

👉 Här ska det vara fördel hemmalaget, trots urusel form. Om man inte slår Würzburger så kanske man inte ska spela i tyska andra ligan. Trots att bortalaget vann mot serietvåan Hamburger så ska detta vara en komfortabel seger på hemmaplan då man är ett bättre lag hemma och där bortalaget är katastrof i bortaspelet.. Båda lagen behöver vinna vilket gör att Kickers inte kan lägga sig på försvar och bara jaga en poäng, detta ska gynna det svaga offensiva spel som dagens hemmalag har.

🔥 Jag trycker i torsdagens andra Maxbet i denna match och även här blir det ett Asien -1 till hemmalagets fördel.

👉 Spelet: Hannover seger / Odds 1.55 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Spelet: Hannover Asien -1 seger / Odds 1.90 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen