fbpx
Connect with us

SPELTIPS 8/4 inför Yeni – Fenerbahce!

Publicerad

on

Dags för att ge sig in i Turkiska ligan denna torsdag. Där Yeni som placerar sig på en nedflyttningsplats med 32 poäng och en poäng upp till säker mark tar emot topplaget Fenerbahce med 62 poäng och en jagande titel och CL plats.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Fenerbahce är serietvåan som jagar serieledande Besiktas på 67 poäng och är dessutom jagad bakifrån av bland annat Galatasaray på 61 poäng. Två lag tar sig till CL kval och med nio omgångar kvar så gäller det för dagens bortalag att verkligen hålla i bollen och vinna sina matcher, det står massor på spel i dessa sista omgångar.

👉 Yeni har en urusel form med 6-10 och 2 poäng på de fem senaste, medan Fenerbahce har 7-4 och 8 poäng, absolut inte bra för topplaget men klart bättre än hemmalaget. Nu ska tilläggas att Yeni på hemmaplan är helt ok då man som bottenlag har sparkat ihop 20 poäng och 20-18 i mål på 15 matcher. Nu möter man dock seriens just nu bästa bortalag. Fenerbahce har hela 36 poäng och fina 31-12 i mål på 15 spelade matcher på bortaplan. Detta borgar för att man ligger i ett slagläge inför dagens match.

👉 Det är två lag som spelar om viktiga poäng, där bortalaget är grymma borta och klasser bättre över hela serien. Den enda varningen som ska ges är att i början av serien vann Yeni borta med 3-0, men det är gammalt och glömt nu. Stor skillnad ska råda mellan lagen, när Fenerbahce fortsätter jakten på ligatiteln och en CL plats.

🔥 Här klickar jag i ett Maxbet för bortaseger, jag drar också igång ett Asien -1 med pengarna tillbaka om det bara blir en ett målsseger för Fenerbahce.

👉 Spelet: Fenerbahce seger / Odds 1.78 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Spelet: Fenerbahce Asien -1 seger / Odds 2.10 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Avspark 18.00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen