fbpx
Connect with us

SPELTIPS 7/4 inför Porto – Chelsea: Dubbelchans!

Publicerad

on

Dags för undertecknad att ge sig in i leken när det gäller CL – En turnering som jag egentligen håller mig borta ifrån, men nu kan jag inte hålla fingrarna i styr.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ PORTO – CHELSEA/ AVSPARK 21.00
Porto slog ut Juventus, för att man har ett lag som arbetar hårt för varandra, ingen spelare är värd mer än den andra och med detta sätt att tänka kommer man långt. Porto liknar en välsmord maskin där alla vet vad de ska göra och också gör det. Med gammelsmurfen Pepe som pådrivare och som skapar stabil rutin får man ett lugn även i underläge av sina matcher. Det är inget purfärskt lag så detta är kanske sista chansen för många av dem att slå sig fram till åtminstone en semifinal i CL.

Chelsea har spelat bra under mediokra tränaren Thomas Tuchels ledning – En medioker tränare ställer ni er säkert frågande till? Jag anser att Thomas är en tränare som aldrig skulle klara av att göra jobb med de sämre lagen som finns i exempelvis PL – Att vara tränare för ett etablerat lag är ju bland det enklaste du kan vara och misslyckas med dessa lag är ju också bevis på att man inte håller som tränare. Thomas har ju faktiskt fått sparken från klubbar med spelare som en blind höna skulle kunna träna och lyckas bättre med.

Nu har Chelsea under TT:s ledning varit obesegrade en tid, men fick sig en riktig käftsmäll när West Bromwich krossade Chelsea i helgen. Visst fick Chelsea den långsamma och sege Silva utvisad efter 29 minuter vid ställningen 1-0. Men här visade TT att han tillhör lasset av urusla tränare när man inte kan spela tio mot elva och förlorar således med 2-5, ett horribelt skämt är detta. Nu möter man ett helt annat motstånd och då krävs det mer än tro att man kan ställa ut skorna som man gjorde i helgen.

Jag anser att Chelsea har blivit alldeles för stora favoriter i denna match! I Skrivande stund så är oddset på Porto seger hela 5.25 på William Hill och det finns bolag som ger över 5.40 på Porto seger. Chelsea ska alltså vara enorma favoriter på bortaplan (neutralplan). Över två möten ska Chelsea kanske vara det starkare laget, men i denna första match kommer man få ett hårt jagande Porto mot sig och så länge det finns chans till poäng kommer inte portugiserna ge bort en centimeter av planen utan att det kommer kosta Chelsea spelarna smärta och grässmak i munnen.

Jag anser att spelbolagen här har underskattat Porto i detta möte och en dubbelchans på Porto till över två gånger pengarna tycker jag absolut är värd en krona eller mer.

Varför? – Ja frågan är givetvis befogad, men när man slår ut Juventus som jag anser är klassen bättre än Chelsea så är spelet klart spelvärt med det oddset. Jag anser dessutom att Tuchels fotboll inte håller på den här nivån trots bra spelare. Porto gör dessutom fyra mål på Juventus och det är riktigt starkt, här kan kollektivet absolut ta poäng eller vinna

👉 Spelet: Porto Dubbelchans
👉 Odds: Odds 2.10
👉 Spelvärde: 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen