fbpx
Connect with us

SPELTIPS Inför Norwich – Huddersfield 6/4: Rak etta

Publicerad

on

Bara två av tre spel satt i gårdagens rek. Swansea åkte på sin fjärde raka förlust och har nu helt tappat det! Men Hull som Maxbet satt klockrent och även Portsmouth gjorde jobbet borta.

Idag tisdag blir det två singlar och en dubbel och som vanligt hoppar jag CL spel.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ NORWICH – HUDDERSFIELD / AVSPARK 20.45
Norwich leder serien med 84 poäng och 57-28 i mål. Nu är man snart klara för att kliva upp i PL igen efter att åkt ur förra säsongen. Det enda hotet bakifrån om de två direktplatserna är Brentford på 69 poäng som har en match mindre spelad än Norwich efter kvällens drabbningar. Om båda lagen vinner ikväll och Brentford även vinner sin hängmatch så skiljer det hela tolv poäng. När alla har spelat 40 matcher så är det bara 18 poäng kvar slåss om. Detta ska Norwich klara, om man inte får en härdsmälta de sista omgångarna. Ikväll tar man en ny trea när man möter Huddersfield hemma. Ett Huddersfield som placerar sig på en artonde plats med 43 poäng och 42-53 i målskillnad. Här är det klasskillnad modell större även om Huddersfield verkligen har gjort det bra de fem senaste med fyra kryss och en seger. Senast gjorde man en kanonmatch mot Brentford hemma (1-1). Norwich har haft det svårare med två kryss i rad, senast mot Preston borta (1-1). Nu ska vi dock tillägga att Norwich inte förlorat en match sedan 5/2 och hade nio raka segrar innan dessa två kryss. Nu kommer man tillbaka i vinnarspåret och börjar ännu en gång en fin segerrad mot PL – Norwich är helt enkelt för bra hemma för att missa en trea mot Huddersfield som bara tagit 14 poäng borta på nitton matcher och har 16-34 i målskillnad på dessa.

👉 Spelet: Norwich seger / Odds 1.50 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

✅ BRENTFORD – BIRMINGHAM/ AVSPARK 20.00
Ni har förutsättningarna ovan, det är en måste match för Brentford som egentligen jagar Watford på den andra direktplatsen. Här skiljer det bara fyra poäng om man vinner de två hängmatcher man har jämfört med Watford. Nu möter man ett desperat Birmingham som ligger precis ovanför strecket med 41 poäng. Birmingham har sex poäng ner till Rotherham under strecket, men de har fyra matcher mindre spelade än Birmingham efter kvällens match, det ser onekligen tungt ut för Birmingham. Nu slog man överraskande Swansea hemma i senaste omgången (0-1), så än lever liket. Brentford som har tre raka kryss mot sämre motstånd måste nu stämma i bäcken och börja vinna igen. Det är inte bara det att man jagar direktplats till PL, man kan samtidigt missa kvalplatsen då det bara är fyra poäng ner till ett jagade Bournemouth under strecket. Även om det är ett desperat Birmingham, blir det som ovan ett Maxbet. Brentford ska bara studsa tillbaka och börja vinna igen och detta är matchen man gör det i.

👉 Spelet: Brentford seger / Odds 1.58 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Spelet: Brentford Asien -1 seger / Odds 2.05 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

✅ DAGENS DUBBEL

👉 Spelet: Brentford seger / Norwich seger / Odds 2.37

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen