fbpx
Connect with us

SPELTIPS 5/4 – Fotboll -Tips – Odds från England!

Publicerad

on

Blandad komplott denna måndag då det är full fart på fotbollen från olika ligor i Europa. Här kommer ett svep som jag lirar denna dag.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ SWANSEA – PRESTON/ AVSPARK 16.00
Dags för Swansea att studsa tillbaka i vinnarspåret igen! Tre raka förluster har gjort att man ramlat ner till en fjärde plats med 69 poäng och 45-30 i målskillnad. Den så starka defensiven har helt tappat sitt fäste och offensiven lyser med sin frånvaro. På de tre senaste har det blivit 0-5 i målskillnad. Nu tar man emot ett Preston som har fyra raka förluster på bortaplan och 1-9 i målskillnad. Preston som för övrigt placerar sig på en sjuttonde plats ska inte kunna rå på seriens fjärde bästa hemmalag där en kvalplats dessutom står på spel för Swansea.

👉 Spelet: Swansea seger / Odds 1.95 / Spelvärde 4 av 5

✅ HULL – NORTHAMPTON / AVSPARK 16.00
När serieledande Hull spelar hemma så brukar det bli tre poäng, även om det inte är övertygande varje gång. Nu möter man Northampton som är seriens näst sämsta bortalag. Man har bara orkat med att sparka ihop 14 poäng på nitton matcher och har miserabla 17-32 i målskillnad. När dessutom Hull nu leder serien och inte förlorat en match sedan 23/2 ( sex segrar och två kryss) så kommer man inte tappa några poäng mot ett lag som är klart sämre. Maxbet i en match med lågt odds.

👉 Spelet: Hull seger / Odds 1.58 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

✅ WIGAN – PORTSMOUTH / AVSPARK 16.00
Wigan är inför dagens match under strecket till nerflyttning. Man har orkat skrapa ihop 35 poäng och 39-65 i mål. Hemma har man bara tagit 14 poäng på 18 matcher och har 18-35 i mål. Nu är det bara två poäng upp till säker mark så det finns all anledning att tro att man kan klara kontraktet. Idag möter man dock ett topplag som ligger på en kvalplats uppåt och då ska det bli svårt att knipa några poäng. Portsmouth har 61 poäng och 55-40 i mål. Man jagas bakifrån och det är endast två poäng ner under strecket så denna match mot ett sämre lag måste vinnas för att hålla kvar sin position. På bortaplan har man 28-19 och 32 poäng på 17 spelade matcher. Här ska det vara klasskillnad och trots två lag som måste vinna så är bortaseger den som ska klickas i.

👉 Spelet: Portsmouth seger / Odds 1.95 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen