fbpx
Connect with us

SPELTIPS 4/4 – Fotboll Inför Newcastle – Tottenham!

Publicerad

on

Det är jackpott på stryktipset kommande helg med hela 18 miljoner i potten. Undertecknad kommer köra ett andelsspel med tio andelar som man kan få köpa in sig på där varje andel kostar 292 kronor.

Det är ett utskrivit R system med R 4-0-9 med tolv rätts garanti om alla tecknen sitter och med chans till 13 rätt om dessa tecken går rätt. Det är 3 spikar – 2 halvgarderingar – 8 helgarderingar i detta system.

För att förhandsboka en eller max två andelar så skickar man på Messenger till mig att man vill vara med och de tio första som kommer in kommer då få en länk till spelet på torsdag (stryktipset öppnar då ). Jag kommer också återkomma när man skickat om man fick möjlighet till en av de så få eftertraktade andelarna. Först till kvarn som vanligt.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ NEWCASTLE – TOTTENHAM / AVSPARK 15.05
Att Steve Bruce inte fått sparken från kris laget Newcastle som placerar sig på en sjuttonde plats med endast 28 inspelade poäng, är för mig en ett tecken på svår inkompetens i styrelserummet. Laget har inför dagens match bara två poäng till godo ner till strecket där Fulham nu jagar med bättre form och absolut bättre spel. Newcastle har inte vunnit en match sedan sjätte februari och innan VM kvalet fick man se sig besegrad av Brighton borta (3-0). Defensivt är man tredje sämst i ligan och offensivt är det bara fyra lag som är sämre (28-48)

Alla Newcastle fans ni får ursäkta men jag hoppas Newcastle fortsätter förlora matcher och åker ur högsta ligan. Newcastle måste börja om från början och det med en ny tränare.

Tottenham har inför dagens match en riktigt fin form. Innan VM kvalet så tog man tolv poäng på de fem senaste, detta med fina 12-3 i målskillnad. Plumpen kom mot Arsenal borta (2-1). Sista matchen innan VM kvalet slog man Aston Villa borta (0-2). Men trots fina 12-3 på de fem senaste så spelar Tottenham under Mourinho en så tråkig fotboll att man hellre går och ser BP – Karlstad spela i sidled (där domaren fick bryter matchen för det var för tråkigt) än att kolla en match med Tottenham. Just nu ligger man på en sjunde plats med 48 poäng och 49-30 i målskillnad.

✅ SPELET:
Nu jagar Tottenham en fjärde plats och Champions League, när Chelsea dessutom förlorade igår är det faktiskt bara tre poäng upp till denna plats. Även om Tottenham spelar enormt tråkigt så är man effektiva och har man väl tagit ledningen – ja då är det svårt att ta poäng. Harry Kane är i riktigt bra form och nu sägs det även Son kan vara tillbaka, vilket gör laget är klart bättre än utan honom. Newcastle kommer ligga placerad på egen planhalva och hoppas på frisparkar som man kan lyfta in i den offensiva zonen, detta ska inte räcka mot det bättre Tottenham. Här ska Tottenham bara vinna och ett högt spelvärde ses i en Tottenham seger då man är ett mycket bättre lag, i alla fall på pappret.

👉 Spelet: Tottenham seger
👉 Spelvärde: 4 av 5
👉 Odds: 1.70
👉 Spelbolag: William Hill

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen