fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 13/4 Inför Wigan – Sunderland!

Publicerad

on

Henok petades igår och då satt spelet klockrent. AIK utan Henok Goitom från start är absolut en kandidat för en topplacering.

Idag tisdag är det ett skralt utbud men jag sätter mina blickar neråt i engelska divisionerna och hittar en måste match mellan Wigan och Sunderland – En måste match för bägge lagen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Wigan ligger där man ska ligga, man placerar sig fyra från slutet med en poäng upp till säker mark. Just nu har man dessutom en match mer spelad än Wimbledon som ligger över strecket. Wigan har orkat med att spela ihop 38 poäng och har 43-67 i mål, av dessa poäng har man tagit endast 14 poäng på hemmaborgen och har miserabla 18-36 i målskillnad. De fem senast har man tagit 4 poäng och 5-6 i mål. I helgen krossade man faktiskt elfteplacerade Doncaster borta (1-4) vilket visar att det finns kapacitet i bottenlaget.

’👉 Sunderland är nu i motsatt position, här jagar man en direktplats till nästa nivå och är inför kvällen bara fem poäng ifrån Peterborough och åtta poäng från Hull som båda har direktplatserna. Då har Sunderland med sina 71 poäng och 60-31 i mål två matcher mindre spelade än Hull och en mindre än Peterborough. På bortaplan har man övertygat under hela säsongen, här har man tagit 38 poäng och har fina 32-11 i målskillnad. Formen kunde dock varit bättre, med förlust i helgen mot sjunde placerade Charlton hemma (1-2) så har man bara tagit åtta poäng och 7-5 på de fem senaste. Nu måste man upp och börja vinna igen innan tåget till nästa nivå har lämnat stationen.

Studsar Sunderland tillbaka i vinnarspåret?

👉 Nu är detta en måste match för båda lagen och här måste Sunderland ses med en ypperlig chans att jaga in lite på försprånget till de två direktplatserna. Även om Wigan också måste vinna så ska det vara stor skillnad mellan toppen och botten och trots att det är en måste match och bortaplan så ska Sunderland avverka Wigan som en skogshuggare avverkar ett träd. Sunderland har just nu en frustrerad målspruta i Charlie Wyke som gjort 22 mål än så länge, nu har han gått mållös från fem raka matcher, här finns det ett en spelare som är sugen på att avgöra en match igen, snart måste det lossna igen för Wyke och förhoppningsvis redan ikväll. Om Sunderland går in med rätt inställning så ska man ta en trea i denna måste match.

👉 Spelet: Sunderland seger / Odds 1.80 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen