fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 14/4 Inför Dortmund – Manchester City!

Publicerad

on

Sunderland visade på dålig respekt i gårdagens spel när man roterade bänknötare inför en match där man trodde man skulle kunna ställa ut skorna och vinna. Detta kan kosta laget en direktplats till en högre serie.

Idag går jag in och spelar på CL – Ett spel som jag inte brukar spela på, men idag ser jag en vinnare som verkligen inte kommer ställa in skorna.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Borussia Dortmund gjorde en mycket bra insats på Etihad Stadium senast om man åtminstone ser till resultatet. Nu har man med sig ett bortamål och det kan var väl så avgörande i denna match. Men det kändes och såg ut som om Manchester City hade bra kontroll på matchen, men där man hade svårt att få hål på Dortmund, ett Dortmund som verkligen inte har haft det lätt defensivt för övrigt i år. Nu släppte man in ett mål i slutet och det kan precis som ett bortamål få förödande konsekvenser. Dortmund har för övrigt inte rosat marknaden i Bundesliga i år där man bara är femma med hela 41 insläppta mål.

👉 Manchester City kommer med en fantastisk säsong där spelet stämmer igen för detta fantastiska lag, man rullar boll som om den låg fast på ett snöre mellan spelarna, visst kan man bli irriterad ibland att man inte kliver framåt snabbare, men tålamod och hålla i bollen ger stora effekter, det är ju bevisat sedan länge. Årets stora mål jämte ligan är givetvis en Champions League-titeln, som man fortfarande jagar. Pep Guardiola och Manchester City har nästan vunnit ligaguldet och det är bara slarv och nonchalans som ska göra att man inte klarar av att ta hem PL denna säsong. Nu ser det dessutom väldigt ljust ut i CL inför kvällens kvartsfinal där man faktiskt var det bättre laget i första mötet.

👉 Jag väljer att gå emot Dortmund här. Dortmund måste vinna det här mötet för att kunna avancera och då måste man framåt för på egen planhalva gör man inga mål. Ett viktigt bortamål har Dortmund förvisso, men det ska inte spela någon roll då City vet förutsättningarna att Dortmund måste framåt. Jag har svårt att se att Dortmund ska kunna röra ett så bra lag som City i denna match. Manchester City vinner även andra mötet och det baseras på att man kommer ha kontroll över bollen i stora delar av matchen, man är grymma just nu trots förlusten mot Leeds senast i PL. Över lag så har City en bättre trupp men också en klart bättre tränare som kommer att avgöra denna match.

👉 Spelet: Manchester City seger / Odds 1.70 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen