fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 15/4 Inför Roma – Ajax: Hörnspel!

Publicerad

on

City gjorde som väntat jobbet igår och spelet satt fint.
Idag går jag rakt in i het elden och gör ett spel som jag verkligen inte brukar göra, men till nästan dubbla pengarna så är det inget att tveka om då Ajax var det bättre laget i första matchen..

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Ajax spelar borta mot Roma och måste vinna efter att förlorat första matchen med 1-2, detta till trots att man var överlägsen i spelet. Hemma hade man 9-4 i hörnor och missade dessutom en straff. Inte bara tror jag att man vänder detta , jag tror också att man vinner hörnorna som jag fått ett bra tips om och då blir det ett handikapp spel på Ajax -1 hörna till fina 1.90. Ajax är ett riktigt offensivt lag och med pressen att vinna kommer man kliva all in i denna match, vilket ska göra att man har massor av avslut som ska kunna bli hörnor. Avspark 21.00 så bara lägga in pengar på detta fina spel.

👉 Spelet: Ajax handikapp – 1 i hörnor
👉 Odds 1.90
👉 Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen