fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 16/4 Inför Bayern II – Rostock!

Publicerad

on

Fina pengar hem igår igen när Ajax överlägset vann hörnstatistiken med 2-6 och handikapp spelet satt klockrent. Nu dags för att fortsätta plocka tillbaka förlorade pengar under april när Rostock möter Bayern II på bortaplan i kvällens tyska bundesliga 3.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Bayern II ligger och skvalpar på undre halvan inför dagens match. Med en sextonde plats, 34 poäng och 41-45 i mål ser det onekligen inte så bra ut för ungdomarna från Bayern som är ett reservlag till Bayern München. Här blandas nya unga löften och talanger med några äldre spelare som är på väg tillbaka eller håller på att avsluta sin karriär med att hålla ihop ungtupparna. På de fem senaste har man bara tagit en poäng och har 6-11 i målskillnad. På hemmaborgen har man lyckats med att spela ihop 18 poäng och 18-19 i mål på 15 matcher.

👉 Rostock gjorde en miserabel match senast då man hemma förlorade mot bottenlaget Magdeburg med 0-2. Miserabel i flera hänseende, hade man vunnit så hade man gått upp i serieledningen och varit ett litet steg närmare bundesliga 2. Nu ligger man tvåa med 58 poäng och 44-28 i målskillnad. Leder gör fortfarande Dresden på 59 poäng och bakom jagar Ingolstadt, också 58 poäng, men med sämre målskillnad. Två lag går upp direkt, ett kvalar. Man har haft tur att formen hos de andra lagen sviktar samtidigt som man själv bara har klarat av att ta tio poäng på de fem senaste matcherna. På bortaplan har man övertygat under säsongen, här har man slitit ihop 26 av sina poäng och trots att det bara är 18-13 i målskillnad så vinner man och det räcker för att hänga med i toppen.

Dags för Rostock att gå upp i serieledning?

👉 Det är absolut ingen lätt bortamatch där vi kan förvänta oss en tuff batalj från de unga Bayern spelarna som absolut inte vill ramla ner under strecket. Här ska dock det gamla storlaget Rostock vara ett lag som ska bli för svårt för hemmalaget. Med chansen att gå upp med bara sju omgångar kvar att spela så kan och ska Rostock inte missa denna trea, trots bortaplan och trots ett desperat Bayern. Det som oroar i spelet är den katastrofala matchen mot Magdeburg senast, men vi ska ha i åtanke att Magdeburg är i otrolig form med 13 poäng och 8-1 i målskillnad på de fem senaste. Vi ska också lägga på minnet att Bayern har på de fem senaste hemma bara tagit en poäng, medan Rostock borta har på lika många matcher tagit tio av femton poäng. Förmodligen en mål snål match om man tittar på båda lagens facit av gjorde mål hemma respektive borta, men här är jag absolut nöjd med en uddamålsseger för Rostock. Oddset är över två gånger pengarna på bortalaget och mitt spel blir att Rostock vinner och går upp i tillfällig serieledning.

👉 Spelet: Rostock seger / Odds 2.20 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen