fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 17/4 Luton – Watford: Klasskillnad!

Publicerad

on

Fina pengar hem igår igen när Rostock vann med uddamålet som jag trodde.
Idag är det en lördag med massor av tidiga matcher i bland annat England på grund av begravning. Fullt fokus på 18 miljoners jackpotten på stryktipset för undertecknad, därför blir det en kortare variant av rek när jag lirar en riktigt bra singel.

👉 Watford har en svår bortamatch mot ett formstarkt Luton som tagit nio poäng på de fem senaste matcherna. Hemma är man dock ett sämre lag och ligger bara på en sextonde plats med 27 inspelade poäng av 57 möjliga. Totalt ligger man i ingenmansland på en trettonde plats med 35-46 och 53 poäng. Nu möter man PL jagande Watford som på de fem senaste har tagit 13 poäng och har 11-2 i mål. Bortaplan är dock en katastrof för laget, här placerar man sig bara på en åttonde plats med 18-15 i mål och 29 poäng. Men totalt är man ju ligatvåa och här är det otroligt viktiga poäng som gäller då man jagas hårt bakifrån av ett gäng lag som vill ha den andra direktplatsen som Watford just nu har.

👉 I denna match så ska bara Watford vinna även om det inte är en enkel match. Trots att Watford är riktigt dåliga borta för att vara det topplag man är så anser jag att i en sådan här viktig match med så bra spelare som man förfogar över så och får man inte missa att fortsätta jakten på en direktplats. Spik Watford till ett bra spelvärde.

👉 Luton – Watford
👉 Watford seger
👉 Odds 1.77
👉 Spelvärde 4 av 5
👉 Avspark 13.30

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen