fbpx
Connect with us

Speltips Fotboll 18/4 Värnamo – Sundsvall!

Publicerad

on

Watford var katastrof igår och spelet på seger gick inte hem. Över lag en dålig lördag där vårt andelsspel bara hade 10 rätt. Nu kör jag ett överodds i Superettan och ser till att klippa tillbaka förlorad mark.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Värnamo är nykomlingen som körde över allt motstånd i div 1 norra förra året. Nu är man i Superettan och här lär det ta ett tag innan man kommer in i det högre tempot och det snabbare spelet. Man börjad dock lite överraskande med att förlora mot Landskrona som kvalade sig upp förra säsongen. Detta var ju en match som man garanterat hade räknat med att vinna. Att man kommer få det svårt att hänga kvar är nog inte så mycket att orda om, resurserna i en av Sveriges största plantskola för fotbollsspelare är just vad det är en plantskola och det satsas inte några stora pengar på att spelare utifrån som ska göra att laget ska vara med i toppen eller för den delen på den övre halvan. Nu finns det så många dåliga lag i årets Superettan så att man ska klara minst en kvalplats är absolut inget som är orimligt.

👉 Om Värnamo ska vara i botten så är det tvärtom med Sundsvall som satsar för att ännu en gång göra comeback i allsvenskan. Nu har man ett riktigt bra lag som verkligen ska kunna utmana Helsingborg och Öster som jag ser som de bättre lagen med chans att ta klivet upp direkt detta år. Sundsvall började också övertygande mot Helsingborg där det till sist blev 2-2. En match där för övrigt Granqvist i Helsingborg hade stora problem att hänga med i tempot som Sundsvall drog upp. 2-2 speglade absolut inte matchbilden, här anser jag att Sundsvall var det bättre laget och borde tagit med sig alla poängen.

Kan Sundsvall bemästra ett hemmastarkt Värnamo!

👉 Det som var det största problemet i fjol för Giffarna var lätta insläppta mål och så blev det också mot Helsingborg. När Helsingborg fick in 2-1 målet så var det deras andra skott på mål Men med tremittbackar och Davor i målet så känns det bättre än förra året. På topp huserar det riktigt bra spelare i Linus Hallenius och Pontus Engblom som är två anfallare som hör hemma på större scener än Superettan och det kommer de visa under säsongen. Nu har Värnamo fått in lite billig arbetskraft från utlandet och här ska man se upp med Crespo som med massor av allsvensk rutin absolut kan tillföra något i Värnamo. Men i denna andra omgång ser jag stor klasskillnad, här ska Sundsvall absolut inte vara rädda för att spela sitt spel. Med ett kanonodds i skrivande stund så blir det ett Maxbet på denna match och också ett Asien -1 spel.

👉 Sundsvalls seger / Odds 2.10 / Spelvärde 5 av ( Maxbet)
👉 Sundsvall seger Asien -1 / Odds 2.85 / Spelvärde 5 av ( Maxbet)

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen