fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 19/4 Inför Leeds – Liverpool: Återtåg!

Publicerad

on

Värnamo överraskade igår och spelade verkligen ut Sundsvall. Att Sundsvall kan få problem med andra arenor än sin egen konstbevattnade konstgräsmatta visades igår och undertecknad åkte på en riktig käftsmäll i denna match.
Idag ett svep av matcher som jag anser alla är spelvärd och som jag lägger spel på.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 RANDERS – MIDTJYLLAND / AVSPARK 19.00
Midtjylland har börjat mästerskapsserien med två segrar och leder nu med 49 poäng, tre före Bröndby som spelade kryss igår och således har en match mer spelad. Danmarks bästa lag de senaste åren har sent om sidor vaknat till liv igen och ser onekligen ut att även denna säsong vinna det så viktiga slutspelet som också ger CL kval. Man har dock inte övertygat på bortaplan denna säsong, men nu möter man ett Randers som ligger sist i slutspelsserien med 32 poäng och är dessutom sämst i serien på hemmaplan av de sex lag som gör upp om mästerskapstiteln. Här ska Midtjylland vara klasser bättre och plocka en trea och då också rycka ifrån Bröndby och för den delen Köpenhamn som jagar bakifrån. Midtjylland hade problem efter att spelat CL, men är nu tillbaka igen med bra kraft, med bättre spelare i alla lagdelar vinner man denna match. Maxbet liras så bra ska detta spel vara.

👉 Midtjylland seger / Odds 1.85 / Spelvärde 5 (Maxbet)
👉 Midtjylland Asien -1 seger / Odds 2.45 / Spelvärde 5 (Maxbet)

👉 VARBERG – ELFSBORG / AVSPARK 19.00
Allsvenskan och detta hemska Varberg med sin engelska brunkarfotboll från 80 – talet. Långa inkast och tjongbollar som ska resultera i poäng och sen bara gnet och ta frisparkar som totalförstör fotbollen, men som har gett resultat och ger Varberg ännu en säsong i allsvenskan, förhoppningsvis den sista. Nu började man med brunka till sig 0-0 mot Mjällby, en tillställning där det blev flygförbud över Sölvesborg för det flög bollar i luften i över nittio minuter. Nu möter man ett spelande Elfsborg som har så svårt att få till det och också fick sig ett riktigt däng i första matchen mot Djurgården hemma med 0-2. Nu ska sägas att efter att sett Djurgården i två matcher så ser det äckligt bra ut och här är det absolut en guldkandidat att räkna med. Matchbilden kommer vara den förväntande där Varberg tjongar och sparkar på allt utom bollen och Elfsborg försöker spela boll. Kan Elfsborg bara få ner bollen på marken, spela med tempo så kommer Varbergs klumpiga spelare vara som koner i denna match. Svår match, men här måste och ska Elfsborg vinna med flera bollar om man får till sitt spel som kan vara fantastiskt i många matcher. Gäller bara vara redo att det gör ont när man möter mer ett rugbylag än ett fotbollslag.

👉 Elfsborg seger / Odds 2.05 / Spelvärde 4
👉 Elfsborg Asien -1 seger / Odds 2.40 / Spelvärde 4

👉 LEEDS – LIVERPOOL / AVSPARK 21.00
Tänk om någon hade sagt innan säsongen att det bara skulle skilja sju poäng mellan Leeds på 45 poäng och Liverpool på 52 poäng när det återstår sju omgångar av PL, då hade man tyckte den personen varit en idiot. Men detta är precis vad det är och med Liverpools alla skador och spelare som inte längre är hungriga som tidigare så är risken att det kan vara bara fyra poängskillnader efter kvällens match. Nu anser jag att ett slitet tröttkört Liverpool som fortfarande har en chans att ta sig upp till en CL plats (som nu måste vara målet) tar sig i kragen och vinner en tuff match ikväll. Liverpool övertygar inte och Leeds kommer jobba stenhårt med press över hela planen som vanligt, men med smarthet ska man kunna utnyttja detta och spela sig ur pressen. Här klickar jag i en seger för ett desperat Liverpool mot ett homogent Leeds.

👉 Liverpool seger / Odds 1.74 / Spelvärde 3

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen