fbpx
Connect with us

EXPERTREK: Dagens andra bookmaker spel hämtas från de lägre ligorna i England.

Publicerad

on

Igår måndag började jag med att sätta två fina rek som bookmaker och tidtagare idag rekade jag match i League Two.  Att spela flera spel samma dag utmanar ödet då jag har som mål att nå tio spel i rad med 100% vinst, men jag tycker att mina två spel är grymt bra så det är bara att köra. Nu siktar jag in mig på en liga längre ner i England och plötsligt hamnar vi bland amatörerna, men trots detta seriösa lag som vill uppåt. Jag hittar ett bra spel som jag bokar = bookmaker och ser stor potential att spelet ska sitta till bra pengar. Som alltid spelar jag spelet på Betfair Exchange, vill ni veta mer hur det fungerar klicka på länken så kommer ni till en förklaring på hur enkelt det är att spela mot andra spelare.

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

Vi har två grymma kampanjer på Betfair Exchange som man kan ta del av som ny kund…

Alternativ 1; Endast 2% kommission till nya spelare på spelbörsen.  Om du registrera dig på länken nedan så har du 2% istället för 5% i kommission på alla dina vinster.

Alternativ 2; Se längst ner  på sidan om vårt andra erbjudande, klicka på kampanj uppe eller nere och välj vilket alternativ du vill använda.

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Barrow – Leyton Orient

SPELFÖRSLAGET:

Liga: National League / Land: England / Spelplats:  Holker Street (Barrow in Furness) / Spelstopp: 5/3 kl 20,44 Insats 1000 kr / Odds som boka = bookmaker 3,90 / Spelbolag: Betfair Exchange. Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Barrow ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller Leyton seger.  Vid förlust för Leyton förlorar jag  (oddset x min insats – insatsen = 2900 kronor) 

SPELMOTIVERING:

Barrow, har ett bra hemmafacit, på de fem senaste matcherna. Med fyra oavgjorda och en seger får man väl säga att det trots alt är ett lag i form på hemmaplan. man är riktigt bra hemma, med S17 V7 O5 F5 M 19:17 P26 är det inte ett dåligt lag på hemmaplan. Varför då spela emot dem i dagens match? Ja tittar man på helheten så är skiljer det 18 poäng mellan lagen. Barrow placerar sig på en tolfte plats i tabellen och har hela tolv poäng upp för att få vara med och kvala sig upp, neråt är de säkra. Laget har bara gjort trettiofem mål på lika många matcher och man har släppt in trettioåtta på dessa matcher. S35 V12 O10 F13 M 35:38 P 46 är helheten. Det räcker inte långt när man släpper in fler än man gör. Det är givetvis också orsaken varför man spelar tio kryss på trettiofem matcher, vilket man ska ha respekt för när man tittar på att spela mot laget. Det kan komma en vändning och istället för en poäng klipper man alla tre. Nu möter man dock ett topplag som bara har fem poäng till serieledning och en direktplats upp, dessutom två matcher mindre spelade än serieledaren. Det borgar för att Barrow kommer få det riktigt tungt ikväll, visst kan de gneta till sig ännu ett kryss på hemmaplan, men det kommer bli svårare mot bättre motstånd, de senaste matcherna har man inte mött lag som är topp fem i ligan. Ni har som vanligt all viktig statistik för hemmalaget längre ner i reken.

Leyton, har otroligt mycket att spela för, som jag skrev ovan, med två matcher mindre spelade än serieledande Wrexham och endast fem poäng upp så kan vinst innebära att man kan ha det i egna händer, nu ligger Solhill Moors mitt i mellan dessa två lag med tre poäng före Leyton, men en match mer spelad och klart sämre målskillnad. Tittar man på helheten på Leyton så har man bara sex förluster på trettiofyra matcher och man har gjort hela tjugo mål mer än vad dagens motståndare har gjort. S34 V18 O10 F6 M 55:25 P64. Det som imponerar mest är självklart att man bara har släppt in tjugofem mål på dessa spelade matcherna. Borta facit då! Ja det är det absolut inget fel på M17 V8 O6 F3 M 26:14 P30, med andra ord nästan lika bra som hemma. Nu har man varit riktigt dåliga de sista omgångarna, med bara två vinster måste man vända trenden för att kunna utmana hela vägen. Att man inte ska ta chansen och bygga på detta ikväll med minst ett kryss, förhoppningsvis en seger, ser jag som mindre troligt. Leyton har så mycket mer att spela för så vill de kliva upp utan kval så tar de en trea ikväll.

 • VARNING FÖR!

Även om Leyton på pappret är det bättre laget, gäller det att knyta ihop säcken. Bortaplan är alltid en sådan där farlig faktor som man ska lägga in i spelet, men också att Barrow faktiskt har gjort det bra på hemmaplan, de är inte starka offensivt, men väl defensivt. Det kan bli en snål spelad match där det gäller att Leyton är med på kontringar och verkligen förvaltar sina egna chanser.

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: Barrow segrar i blått.

 • 02/03/19 Barnet – Barrow AFC 3-1 
 • 23/02/19 Barrow AFC – Ebbsfleet 0-0 
 • 16/02/19 Sutton – Barrow AFC 0-1 
 • 09/02/19 Barrow AFC – Bromley 1-1 
 • 26/01/19 Chesterfield – Barrow AFC 0-0 

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA HEMMA: Barrow. 

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 4/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 5-4

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA: Leyton segrar i blått.

 • 02/03/19 Havant – Leyton 1-2 
 • 16/02/19 Leyton – Maidenhead 0-1 
 • 09/02/19 Hartlepool – Leyton 1-1 
 • 26/01/19 Leyton – Maidstone 3-0 
 • 19/01/19 Ebbsfleet – Leyton 2-0 

RESULTAT 5 SENASTE MATCHERNA BORTA: Leyton

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 6-5

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

SKADELÄGET JUST NU:

 • Barrow Borta helt; Inga rapporter Frågetecken för; Inga rapporter 
 • Leyton: Borta helt; Inga rapporter  Frågetecken för; Inga rapporter.

SPELFÖRSLAGET:

Liga: National League / Land: England / Spelplats:  Holker Street (Barrow in Furness) / Spelstopp: 5/3 kl 20,44 Insats 1000 kr / Odds som boka = bookmaker 3,90 / Spelbolag: Betfair Exchange. Spel: Boka = bookmaker, jag tror inte att Barrow ska vinna matchen, detta betyder att jag dubblar insatsen om det blir kryss eller Leyton seger.  Vid förlust för Leyton förlorar jag  (oddset x min insats – insatsen = 2900 kronor) 

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen