fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Transferrykten många inför slutet av fönstret.

Publicerad

on

Real Madrids intresse för River Plates mittfältare Exequiel Palacios har svalnat, enligt uppgifter!
Agenten har tidigare bekräftat att Exequiel Palacios, 20, är nära en övergång från River Plate till Real Madrid.
Den argentinske mittfältaren ska ha varit överens med Real Madrid om ett kontrakt på 5,5 år. Men nu rapporterar TyC Sports att Reals intresse svalnat och att en övergång inte kommer bli av den här månaden. Palacios utköpsklausul i River Plate ligger på 20 miljoner euro. En summa Real tidigare varit beredda att betala, nu verkar man ha ångrat sig.

Marko Rog närmar sig Sevilla!
Napoli bekräftar att den kroatiske landslagsmittfältaren Marko Rog är nära en övergång till Sevilla.
Det är ingen hemlighet att Marko Rog är på väg bort från Napoli. Nu bekräftar sportchefen Cristiano Giuntoli diskussioner med Sevilla.
– Vi förhandlar, ja. Vi har gett ett okej att låna ut honom. Vi känner att det kan vara ett bra alternativ för Marko, säger han till ABC de Sevilla och fortsätter:  – Spelaren har sagt till oss att han vill spela för Sevilla, men vi kan inte ge bort honom. Han kan tillbringa de närmaste månaderna i Sevilla, men sedan kommer han tillbaka till oss. Vi vill inte inkludera en köpoption och vi har sagt det till honom och Sevilla.

Juventus och Inter har blivit erbjudna Özil!
Juventus och Inter har blivit erbjudna möjligheten att värva Arsenals playmaker Mesut Özil, enligt uppgifter. Flera brittiska medier har rapporterat att Unai Emery vill göra sig av med Mesut Özil den här månaden.
Emery vill frigöra medel för att öka sin transferbudget. Nu skriver italienska TMW att Arsenal erbjudit Juventus och Inter att värva Özil.

Diego Godin uppges redan vara överens med Inter!

Atleticos mittback Diego Godin har redan gett Inter grönt ljus för en övergång i sommar, enligt Cadena SER. Diego Simeone har tidigare uttryckt en förhoppning om att behålla Diego Godin, 32, i Atletico Madrid bortom den här säsongen. Men nu rapporterar Cadena SER, den största spanska radiostationen, att mittbacken faktiskt redan är överens med Inter. Enligt uppgifterna kommer Godin signera ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år. Inter kommer ge honom en årslön på 5,5 miljoner euro.
Problemet i Atletico är att klubben ogärna erbjuder längre än ettårskontrakt till spelare som passerat 30 år.

Tottenham uppges visa intresse för Malcom!
Tottenham vill värva Malcom från Barcelona eftersom Harry Kane skadad sig, enligt uppgifter.
Harry Kane kan bli borta upp till en månad på grund av en fotskada. Dessutom försvinner Heung-min Son till Asiatiska mästerskapen. Nu skriver Daily Star att engelska toppklubben Tottenham vill förstärka sin offensiv den här månaden. Enligt tidningen vill Mauricio Pochettino plocka in den brasilianske ytteranfallaren Malcom från Barcelona. 21-åringen flyttade till Barcelona i somras, men har inte fått någon vidare speltid så här långt.

Barcelona uppges överväga Stuani!
Gironas anfallsstjärna Cristhian Stuani, 32, kopplas ihop med en flytt till Barcelona.
Det har tidigare ryktats om Alvaro Morata, Fernando Llorente och Odion Ighalo.
Barcelona har bekräftat att man söker efter en ersättare till anfallaren Munir El Haddadi. Nu skriver spanska tidningen Marca att Barcelona även överväger Cristhian Stuani som backup till Luis Suarez.
32-åringen, som har kontrakt till 2020, har gjort tolv mål på 17 matcher för Girona i La Liga den här säsongen.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen