Alla SpeltipsBettingpanelenFotboll

SPELFÖRSLAG; Supercupfinalen med Juventus blir en enkel seger!

Dessutom står Copa del Rey på dagens meny!

Under tisdagen förstörde Stoke, en annars mycket bra tisdagskväll, ledning med (2-0) men förlust,(2-3) vilket är under all kritik. Framför allt när både Newcastle och Valencia gjorde jobbet innan. Ny dag och nya möjligheter. Jag hittar ett spel med hög insats idag, men även spel med insatser som är lite mer försiktiga. Dock en onsdag som jag ser fram emot, detta med stora förhoppningar och bra utdelning. 

Juventus – Milan / Spelstopp 18,29

Redan klockan 18,30 sparkas det igång en match, nämligen Italiensk Supercup mitt i säsongen och i Saudiarabien av alla ställen. “Den gamla damen” vann dubbeln i fjol, och eftersom Milan tog sig till final i den Italienska Cupen förra säsongen ställs nu lagen mot varandra i Supercupen. När lagen möttes förra säsongen i Copa Italia-finalen vann Juventus med 4-0, och Allegris manskap har faktiskt sex raka segrar mot Rossoneri. Milan övertygar inte för dagen och truppen känns även rätt disharmonisk, inte minst med tanke på att Higuaín försöker bråka sig bort. Biglia, Bonaventura och Caldara är även skadade. Allegri har också ett par osäkra kort inför den här drabbningen, bland annat uppges Mandzukic vara tveksam för spel. Maskinen Juventus löser dock det här komfortabelt. Kan inte se att Juventus inte skulle vinna denna match, väldigt enkelt, detta är en match som bara Juventus ska och vill vinna. Spel 1:a / Odds 1,50 / insats 5000 kronor / Spelbolag Bet365.

Atlético Madrid – Girona / Spelstopp 19,29

Kvällens andra match hämtar jag från Copa dl Rey. När dessa två lagen möttes i Copa del Rey förra veckan i Katalonien, slutade det 1-1. Nu när returen går av stapeln på Wanda Metropolitano ska ettan hållas som väldigt trolig. Atlético Madrid återfinns på andra plats i La Liga och Diego Simeones manskap är faktiskt obesegrade på hemmagräs den här säsongen. I helgen besegrade Atlético Levante på Wanda Metropolitano, med “bara” 1-0, men insatsen var enligt Simeone en av säsongens bättre. Girona är segerlöst i sex raka matcher och den trenden lär inte brytas mot ett av Spaniens bästa hemmalag. Klar hemmaseger! Jag kommer spela två spel i denna match. Spel 1:a / Odds 1,40 / insats 5000 kronor / Spel Atlético Madrid 1:a Asien – 1,5 mål / Odds 2,300 / insats 1250 kronor / Spelbolag Bet365.

Lägg spelet på bet365, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *