fbpx
Connect with us

Fotboll Europa ; Fler transfer rykten från hela Europa.

Publicerad

on

Jordi Alba och Ernesto Valverde har uttryckt en osäkerhet kring framtiden. Nu ger Barcelonas president besked om duon.
Den spanske landslagsbacken Jordi Alba, 29, har uttryckt en önskan att förlänga med Barcelona, men väntar på att klubben ska agera. Hans nuvarande avtal löper ut 2020. Tränaren Ernesto Valverde har samtidigt sagt att han inte vet vad som händer till nästa säsong. Barcelonas president Josep Maria Bartomeu räknar dock med att både Alba och Valverde stannar.
”Självklart kommer han (Alba) fortsätta i Barcelona. Jobbar redan med en lång förlängning för honom, för de närmaste fem åren”, säger han till Sport och fortsätter:
”Vi har inga tvivel om att Valverde kommer vara tränare den här säsongen och nästa. Han är en tränare vi verkligen litar på, han är intelligent och kan spelet vi vill spela”

Barcelona uppges förbereda bud på Luka Jovic!
Den spanska storklubben Barcelona sägs trappa upp jakten på Eintracht Frankfurts anfallare Luka Jovic.
Barcelona är som bekant ute efter en ersättare till Munir El Haddadi – som flyttat till Sevilla.
Det har ryktats om bland annat Olivier Giroud, Cristhian Stuani, Alvaro Morata, Fernando Llorente och Odion Ighalo. Storklubben vill i synnerhet har en backup till Luis Suarez. Nu rapporterar Cadena Cope att Barça trappar upp jakten på Eintracht Frankfurts skyttekung Luka Jovic.
Enligt uppgifterna är Barça redo att betala 35 miljoner euro för den 21-årige serbiske landslagsmannen.
Jovic har gjort 17 mål och fyra assist på totalt 23 matcher den här säsongen.

Från Gazzettan; Gonzalo Higuain väldigt nära Chelsea!
Enligt italienska uppgifter närmar sig Milans anfallare Gonzalo Higuain en flytt till Chelsea.
Milan jobbar för fullt på att värva Genoas polske skyttekung Krzysztof Piatek, 23.
Nu skriver Gazzetta dello Sport att deras nuvarande anfallare Gonzalo Higuain, 31, är väldigt nära att skriva på för Chelsea. Argentinaren är just nu inlånad från Juventus med en köpoption. Higuain vill dock lämna Milan för att återförenas med Maurizio Sarri.
Enligt den italienska tidningen har förhandlingarna mellan Chelsea, Milan och Juventus accelererat senaste timmarna. Higuain sägs kunna slutföra sin övergång inom kort.

Buffon: ”Självklart hade jag velat spela med Ronaldo, men nu är det inte så…”
PSG målvakten Gianluigi Buffon medger att han gärna hade spelat med Cristiano Ronaldo.
Gianluigi Buffon, 40, lämnade Juventus i somras efter totalt 17 år i klubben. Målvakten är numera i Paris Saint-Germain. Samma sommar värvade Juventus världsstjärnan Cristiano Ronaldo, 33, från Real Madrid. ”Jag har alltid gillat att spela med de bästa spelarna. Jag anser att jag spelat med de bästa spelarna, men man kan inte spela med alla, annars borde man byta lag varje år. Självklart hade jag velat spela med Cristiano Ronaldo, men jag måste säga att en av anledningarna till att jag fortsatte spela var för att PSG ringde, där Neymar och Mbappé spelar, säger Buffon till Esporte Interativo.
”De tillsammans med Messi är de bästa spelarna i världen, även Griezmann. PSG siktar högt och Neymar och Mbappé är två viktiga anledningar bakom mitt beslut (att flytta till PSG). Jag är här i Paris för att hjälpa Neymar vinna Ballon d’Or, fortsätter han.

Van der Vaart försvarar Isco: ”Han är bäst i världen”
Den petade Real Madrid-stjärnan Isco är ifrågasatt just nu. Något Rafael van der Vaart inte har förståelse för. Isco, 26, ryktas bort från Real Madrid då han är ute i kylan. Den petade stjärnan kommer inte överens med tränaren Santiago Solari. Den spanske landslagsmittfältaren har samtidigt fått utstå en hel del kritik den senaste tiden. Något Rafael van der Vaart inte förstår. ”Isco är enligt mig, den bästa spelaren i världen. Men han har alltid problem med tränare. Zinedine Zidane litade aldrig på honom till 100 procent. När Ajax spelar mot Madrid får jag se om han startar. Om han inte gör det går jag hem”, säger han till Marca.

Christian Eriksen närmar sig flytt från Tottenham!

Christian Eriksen och Tottenham är långt ifrån en förlängning och en flytt närmar sig, enligt uppgifter. Den danske landslagsstjärnan Christian Eriksen, 26, sitter på ett kontrakt som löper ut sommaren 2020. Tottenham har under en längre tid förhandlat med stjärnan i hopp om att förlänga hans avtal. Nu skriver spanska tidningen AS att parterna är långt ifrån en överenskommelse. En källa nära spelaren menar att det blir väldigt svårt att nå en lösning. Tottenham kommer dock inte sälja Eriksen den här månaden. Däremot är det mer troligt med en sommarförsäljning då klubben inte vill riskera ett bosman fall. I dagarna kom uppgifter om att Real Madrid redan är i kontakt med Tottenham om en övergång och att de är redo att betala över 1 miljard kronor. Enligt AS lockas Eriksen verkligen av en flytt till Real Madrid och ser det som sitt förstaval inför nästa säsong.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen