Alla SpeltipsBettingpanelenFC BarcelonaFotboll

SPELFÖRSLAG; Kross,kross och åter kross!

Copa del Rey bjuder på mål, spelet hittas på Asien marknaden.

Igår var en förbannelses dag för mig, vad gjorde Atletico Madrid? Jag kan inte med ord beskriva vilket skämt det var i denna match, dessutom är man nu utslagna ur cupen (3-3), man mötte i mina ögon ett skitlag hemma och går inte vidare, skäms på er! Jag får vara lite nöjd med att i alla fall Juventus levererade sin första titel 2019, min dag blev annars lite av en mardröm. Just nu är det handboll och ishockey som håller mig flytande under denna månad, detta med en liten inblandning av livespel. Det är inte bra att vara beroende av dessa två sporter, en stor skärpning måste till för att även fotbollen ska vara ett plus under månaden. Nu tar jag nya tag och siktar in mig på ännu en match i Copa del Rey.

Barcelona – Levante / Spelstopp 21,29

Jag lovade mig själv i förra veckan att aldrig mer spela på Barcelona anno 2018/19, så många gånger de har floppat när jag trott de skulle visa sin styrka, senast i förra veckan. Men nu sitter jag här igen och tror att Barcelona kommer krossa Levante på hemmaplan! “Grodorna” vann oväntat det första mötet mot Barcelona på Estadi Ciutat de València (2-1). Man kanske inte ska lägga någon större vikt kring detta resultatet eftersom varken Arthur, Suárez, Rakitic, Alba eller Messi startade matchen. Valverde mönstrade alltså ett väldigt b-betonat lag i Valencia, detta visste jag om, men jag var också säker på att även ett b lag från Barcelona ska kunna slå Levante alla dagar i veckan, så fel jag hade. På Camp Nou kommer Barca vara betydligt mer ordinarie, givetvis hoppas vi få se Messi,  som i helgen gjorde sitt 400:e mål i La Liga. Nu ska väl inte Levante ha en chans eller! Faktum är att gästerna har torskat tolv av tolv matcher på Camp Nou under 2000-talet, vilket givetvis är helt ointressant, inget av dessa åren har det varit samma startelva, den statistiken får andra dra upp, som tror det har någon betydelse. Men om man bortser från förra veckans match, så ska Barcelona krossa detta lag. Nu måste man dessutom vinna för att gå vidare och en final i Copa del Rey utan Barcelona är ingen final att räkna med. Jag tror ännu en gång att Barcelona hemma ska lösa detta enkelt, vad sägs om 3-0 eller kanske 4-0! Mitt spel blir ett Asien spel då jag vill få upp oddset till en riktigt bra nivå. Spel Barcelona Asien – 2,0 1:a  / Odds 1,425  / insats 5000 kronor  / Spelbolag Bet365.

Lägg spelet på bet365, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *