Alla SpeltipsBettingpanelenFotboll

SPELFÖRSLAG; Bra spel i Frankrike ikväll!

Ska Lille hitta rätt hemma mot ett hårt jobbande Amiens!

Igår gjorde Barcelona jobbet (3-0) och äntligen kom spelet med Barcelona in på rätt nivå igen. Asien spelet -2 satt klockrent. Nu ser jag framemot en helg med massor av godbitar. Helgerna är dessvärre svårare än mitt i veckan, spelen är oändliga och att välja rätt i sin iver att vinna allt på en helg, gör varje spel svårare än spelen mitt i veckan. Nu börjar jag med ett antal fina matcher under fredagen, dock inte bara från fotboll, jag tar in både hockey och bandy i mina rekar. Jag börjar mitt första spel från Frankrike, tvåan Lille tar emot ett just nu hårt krigande Amiens.

Lille – Amiens / Spelstopp 20,44

Regions derby i Hauts-de-France! I Ligue 1 går Lille ruggigt starkt den här säsongen. Lille besegrade Caen på resande fot förra fredagen, man återfinns på andra plats i det franska finrummet efter 20 spelade omgångar. Lille hemma är helt fantastiska i seriespelet, ja vi måste bortse från tre kryss och en förlust på de fem senaste, men innan dessa hade man sex raka segrar och fantastiska 15-3 i målskillnad, skadeläget ser bra ut, i skrivande stund är endast Celik borta. Amiens huserar i sin tur runt bottenstrecket men de vitklädda är ett ganska svårslaget gäng för dagen. De fem senaste borta har genererat i två förluster, två kryss och en vinst, lite på gång är man, men ikväll ska det bli stopp. Det ser dock sämre ut på skadefronten samt att man har spelare borta på landskampsuppdrag! Adenon, Cornette, Ghoddos, Konate, Zungu är alla borta från bortalaget i kvällens match. Detta kommer inte Lille att tappa, det ska just nu råda klasskillnader och dessutom hemmaplan för Lille gör att ettan spelas till absolut bra odds. Spel 1:a / Odds 1,65  / insats 2250 kronor  / Spelbolag Bet365.

Norwich – Birmingham / Spelstopp 20,44

Kvällens andra match hämtar jag från England och Championchip, här ta Norwich emot ett överraskande Birmingham som enligt de flesta experter skulle vara ett lag för bottenstrid. Nu blir det ett riktigt formsvagt möte på Carrow Road mellan två topplag. Norwich återfinns på tredje plats i tabellen och kanariefåglarna lyckades med nöd och näppe ta poäng i toppmötet borta mot West Brom förra helgen, detta var förvisso bra då det verkligen var ett toppmöte. Detta var Norwich femte match i följd utan någon seger, frågan är vad som hänt med mycket fina anfallaren Pukki som inte målat på tre matcher, det bör lossna för honom igen, för att Norwich ska vara med och slåss hela vägen om en PL plats. Norwich har på de fem senaste matcherna tre kryss och två förluster, men har också då mött bra lag i samtliga matcher utom i en cupmatch. För dagen ska definitivt Birmingham kunna hota kanariefåglarna i östra England. Garry Monk förfogar över ett kompetent lag och faktum är att de blåvita tagit åtta poäng på de fyra senaste bortamatcherna i The Championship, detta gör säkert Norwich helspända! Nu tror jag att Norwich kommer tillbaka med ett antal vinster igen, de har haft sin svacka, att ta poäng borta i helgen som var, kan förhoppningsvis varit vändningen för detta välspelande lag. Jag ser ett bra spel i att Norwich plockar hem alla tre poängen, när jag dessutom nästa får 2 gånger pengarna kan jag inte tveka. Spel 1:a / Odds 1,90  / insats 1250 kronor  / Spelbolag Bet365.

Lägg spelet på bet365, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *