FotbollKampanjer

EUROPA LEAGUE SPEL- ODDSBOOST PÅ MALMÖ SEGER PÅ UNIBET

Alla tror på Chelsea, jag tror MFF kan överraska!

Efter ett par fantastiska matcher igår så går vi in i Europa League slutspel, vilken drabbning det är nere i Malmö. Mitt älskade Malmö FF tar emot storlaget Chelsea. Detta Chelsea är just nu som ett skadad djur som bara vill läka sina sår och låta säsongen ta slut efter förnedringen mot Manchester City. Då undertecknad är lika ljusblå som himlen en varm sommardag i Sverige, så tror jag på en seger för detta fantastisk lag och med dubbla oddset som Unibet ger mig, kan jag inte låta bli att slå till på en Malmö seger. Det är inte bara mitt stora MFF hjärta som säger det blir säger,  jag tror Malmö kan skaka om det sårade djuret. I alla fall denna match

Dubbla pengarna på Malmö seger. Klicka här så kommer ni till Unibet och den grymma oddsboost som de ger oss.
Gå till kampanj

Malmö FF – Chelsea

 • LIGA/LAND / Europa League /  Sverige 
 • SPELPLATS / Swedbank  Arena
 • SPELSTOPP / 14/2 kl 21,00
 • SPEL  / 1:a
 • ODDS / Obs, OddsBoost 9,50.
 • SPELBOLAG / Unibet.

SPELMOTIVERING:

Att vara ljusblå och spela för Malmö FF i dagens match är inte så svårt som man ska tro, visst möter man ett lag späckat med världsstjärnor, men enligt de senaste rykten så är det ett B-betonat Chelsea som kommer till start.

Man ska tänka på att MFF gjorde en fantastisk bedrift då man slutade tvåa i Europa League-grupp bestående av Genk, Besiktas och Sarpsborg. När man i den sista och avgörande matchen besegrade Besiktas på bortaplan med 1-0, efter att Antonsson gjort matchens enda mål, visste jublet inga gränser i Malmö, Skåne och givetvis i hela Sverige. Det är detta vi behöver i svensk fotboll, vi behöver lag i Europa spel. Precis som när Östersund gick vidare och det var glädje, så är det givetvis nu lyckliga miner i hela fotbollssverige över Malmös framgångar.

Malmö har laddat upp inför mötet med Chelsea med ett träningsläger i Spanien och tre träningsmatcher mot europeiskt motstånd, viket inte har varit mycket att hurra för, men det är i början av säsongen, så man får ta det för vad det är i dessa matcher. I det senaste mötet med Dynamo Kiev, som slutade mållöst, visade man att man var på gång och det kändes och såg bra ut , trots att det var en chansfattig match var det ett steg i rätt riktning. Skadeläget är bra i MFF, just nu saknar man endast reserverna Brorsson och Molins i skrivande stund och de hade inte fått spela matchen om de hade varit tillgängliga. Man ska också ta med att Malmö var obesegrade på hemmaplan i gruppspelet (1-2-0).

Efter en stark säsongsinledning så har Chelsea inte fått det att stämma och det är ett skadeskjutet djur som krälar för överlevnad. De kommer förmodligen inte klara av att ta en CL plats hemma i det karga England. De kommer nu att satsa på att vinna titlar på ön och där är det viktigt att ta sig till final i bland annat FA-cupen. Senast förlorade man borta mot Manchester City (6-0) och med tanke på att Manchester United väntar i FA-cupen på måndag, så sägs det att Chelsea kommer rotera kraftigt i truppen, man kommer byta ut i stort sett hela den elva som startade matchen mot Manchester City i söndags. En av spelarna som rapporteras vila är storstjärnan Hazard. Klart är att Alonso och Loftus-Cheek stannar hemma i London. Detta kommer ge Malmö fördel  på hemmaplan. Att Chelsea fortfarande har ett bra lag är det väl inget tvivel om, även om man har  släppt in tio mål på lagets tre senaste matcher vilket inte bådar gott inför kvällen, så har man på pappret ett riktigt bra lag. Att tro att man komma till Malmö med inställningen att man kan ställa ut skorna med B laget kommer straffa sig hårt ikväll! Desto längre matchen går desto större fördel Malmö. Chelsea kommer givetvis vända bortamatchen och det väl detta de går efter med att inte ta med storstjärnorna.Vi får hoppas att detta straffar sig. Chelsea har dessutom släppt in tio mål på lagets tre senaste matcher vilket inte bådar gott inför kvällen, det lär knappast bli bättre med rotation i laget!

 • VARNING FÖR!

Ett övertänd Malmö som kommer gå bort sig redan i första halvlek och då med mycket bolltapp som Chelsea kommer att utnyttja, det är det man måste se upp med. Otroligt viktig första halvlek, här måste MFF stå upp och inte slarva. Kan man göra detta är det stor fördel i andra halvlek då Chelsea är nöjda med en pinne och en vändning hemma.

 • LIGA/LAND / Europa League /  Sverige 
 • SPELPLATS / Swedbank  Arena
 • SPELSTOPP / 14/2 kl 21,00
 • SPEL  / 1:a
 • ODDS / Obs, OddsBoost 9,50.
 • SPELBOLAG / Unibet.

Dubbla pengarna på Malmö seger. Klicka här så kommer ni till Unibet och den grymma oddsboost som de ger oss.
Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *