fbpx
Connect with us

Speltips 19/3 Esbjerg – Hobro: Dags för Maxbet!

Publicerad

on

Under torsdagen satt Ajax till fina 2.10. Nu har jag tittat på ett par extra matcher med högre spelvärde inför denna fredag som jag lägger en slant på – Detta är matcher utöver den som jag gett från studion i holländska andra ligan med galet bra odds. Jag börjar med ett Maxbet i Danmark.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ ESBJERG – HOBRO / AVSPARK 19.00
Esbjerg har två förluster på de tre senaste, men då mötte man senast serieettan Viborg borta (2-0), man har också mött tvåan Silkeborg hemma (1-2), där emellan vann man mot sjunde placerade F Amager hemma (2-0). När serien startade om låg man på en andra plats och jagade seriesuveräne Viborg, men man har verkligen tappat fart efter omstarten. På de fem senaste har man bara tagit 7 poäng med 4-4 i mål. Laget har ruskigt svårt att göra mål om man jämför med de två ovan. Nu har man 32-20 i mål där serieledarna Viborg har 44-14 och Silkeborg 51-19. Poängmässigt har man 45 poäng medan tvåan Silkeborg har 46 poäng och serieledande Viborg har 53 poäng. Men att Esbjerg skulle missa slutspel till uppflyttning är dock ingen risk, det är 16 poäng ner till sista platsen – Nu möter man Hobro hemma som går ännu sämre. På de fem senaste har man bara tagit 3 poäng och man placerar sig under slutspelsstrecket på en åttonde plats med 24 poäng och 30-39 i mål. Men observera att man bara gjort två mål mindre än dagens motståndare. Senast fick man vittja egna nätmaskorna tre gånger när man förlorade hemma mot Silkeborg (3-0).

✅ SPELET:
Det är dags för Esbjerg spelarna att börja göra rätt för den feta lön som de plockar ut varje månad och här studsar de tillbaka igen och börjar vinna. Motståndet är ett lag under slutspelsstrecket och även om Esbjerg har problem med målskyttet så ska man vinna denna match med minst en boll, det vore ju horribelt dåligt annars.
Veckans första Maxbet plockas nu in i denna match då jag anser att Esbjerg är klasser bättre och har dessutom fördel av hemmaborgen oavsett publik eller inte. Oddset är faktiskt riktigt bra för att vara topplag som möter ett mittenlag på hemmaplan.

👉 Esbjerg vinst / Odds 1.78 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen