fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 17/5 Inför Västerås – Värnamo: Rysaren!

Publicerad

on

I kvällens Superettan match mellan Västerås och Värnamo, så har VSK blivit riktigt stora favoriter på oddsmarknaden. Men detta kan jag inte riktigt köpa och måste här gå emot ”experterna” och oddssättarna.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ VÄSTERÅS:
👉 Jag har sett VSK i två matcher och det är ett härligt rugbygäng som går ut och köttar långt på allt och alla, lite som Millwall fast klart sämre givetvis. Nu har man sparkat ihop åtta poäng på fem matcher, men då har man bland annat mött skitgäng som Vasalund hemma (2-1) och Örgryte borta (1-1). Man har dessutom kryssat mot maffialaget AFC hemma (0-0) och förlorat mot makrillarna från Göteborg borta (1-0)

✅ VÄRNAMO:
👉 Värnamo som är nykomling har Sveriges bästa enskilda tränare i Jonas Thern och Sveriges absolut bästa fotbollsakademi som drivs av just Thern – Men hur bra är laget? Värnamo började med en förlust mot den andra nykomlingen Landskrona Bois borta (2-0), men har sen gått på med enbart segrar och leder nu också serien med tolv poäng och 7-3 i målskillnad. Laget har slagit i tur och ordning Sundsvall hemma (2-1), Brage hemma (1-0), Falkenberg borta (0-3) och senast Gais hemma (1-0)

✅ SPELANALYS:
👉 Nu ska Värnamo åka till betongmattan på Iver Arena och detta är givetvis en stor nackdel. Här ska man samtidigt möter ett VSK som inte spelar fotboll utan bara tjongar och sparkar på motståndarna. Det blir första gången i årets serie som de får möta ett brunkargäng på en konstgräsplan. Kan det spelande Värnamo verkligen klara av detta? – Undertecknad anser att klass ofta slår brunk och här är det riktigt klasskillnad på spelet.

👉 Får Therns manskap bara ner bollen på betongen så ska man kunna rulla ut VSK och vinna denna match, det gäller dock att verkligen få i gång sitt spel. Hade Värnamo spelat hemma på gräs hade denna match varit klar innan avspark. Tänk på att alla de matcher de spelat än så länge i årets serie har spelats på naturgräs och det är en stor fördel för ett spelande lag som Värnamo.

✅ SPELET
👉 Trots bortaplan på konstgräs / betong så anser jag att Värnamo har ett bättre lag och ska kunna ge VSK en rejäl match i matchen. Här går jag alltså emot oddssättarna då jag anser att man dels har ett bättre spel, bättre lag och framför allt Sveriges bästa enskilda tränare. Oddset till 3.20 är värt att testa, men till ett lägre insats och spelvärde på grund av konstgräset.

👉 VÄRNAMO SEGER / ODDS 3.20 / INSATS 400 KR / SPELVÄRDE 3 AV 5.

”När vi kör, så kör vi”

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen