fbpx
Connect with us

✅ SPELTIPS Fotboll 18/5 Inför Cartagena – Almeria.

Publicerad

on

I kvällens La Liga 2 behöver Almeria vinna om man ska ge sig själv en sista chans att ta en direktplats till La Liga, men också ta poäng för att inte missa kvalet. Samtidigt måste Cartagena vinna eller åtminstone ta en poäng för att inte dras längre in i bottenträsket och åter hamna i tredje ligan.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Cartagena:
👉 Är nykomlingen som överraskade i början av säsongen och var med i toppen länge. Sen blev det som det brukar bli med nykomlingar, med en tunnare trupp och lite skador så dalade man och är nu på en sextonde plats med 45 poäng och 39-47 i målskillnad. Nu har vårsolen kommit nere i vackra Cartagena då har också en andra andning infunnits sig i laget. Cartagena har tagit tio av femton möjliga poäng på de fem senaste och man spöade faktiskt till Espanyol borta i senaste matchen (0-2), dock ska sägas att Espanyol roterade friskt i truppen då man redan var klara för La Liga. Med bara tre omgångar kvar behöver man poäng i dagens match. Det är bara fyra poäng till att få ta returbussen ner i träsket och spela i tredje ligan nästa säsong.

✅ Almeria:
👉 Har varit topplaget som hela tiden jagat Espanyol och Mallorca, man hade också serieledning ett kort tag. Nu placerar man sig på en tredje plats med 67 poäng och 55-36 i målskillnad. Två lag går upp till La Liga, med tre omgångar kvar är Espanyol klara seriesegrare. Tvåan Mallorca har 75 poäng och behöver en poäng till för att spela i La Liga nästa säsong. Här har Almeria fortfarande en liten chans till en direktplats, men den är ungefär lika stor som att Andreas Granqvist bli uttagen i landslaget till EM, alltså noll procent chans. Det är dock inte uppåt i tabellen som är det viktigaste inför kvällens match, det är neråt Almeria måste snegla. Det är fyra lag som kvalar och här är det tajt. Vallecano som ligger precis utanför kvalet har 61 poäng alltså bara sex poäng upp till Almeria på en tredje plats. Med nio poäng kvar att spela om så har Almeria absolut inte råd att tappa poäng i denna viktiga match. Laget har ingen bra form just nu, man har bara spelat ihop sju poäng med 6-5 i mål på de fem senaste, men ingen förlust utan fyra kryss och en seger har det blivit på dessa matcher. På bortaplan är man näst bäst i ligan med 32 poäng på 19 matcher.

✅ SPELANALYS:
👉 En tuff match där bägge lagen behöver poäng och där bägge lagen spelar tajt bakåt och har släppt till väldigt lite de senaste fem matcherna. Vi kan förmodligen förvänta oss det samma i denna drabbning, det är mycket som står på spel och först och främst är det poängen som ska räknas in. Hemmaplan brukar vara en fördel i spelet, men Almeria är ett klart bättre lag och ska kunna utnyttja eventuella omställningar som kan bli.

✅ SPELET:
👉 Första målet kan bli helt avgörande för utgången, framför allt om det är Almeria som gör det. Skulle Cartagena ta ledningen – ja då kan vi förväntas oss en ordentlig forcering från Almeria som kommer jaga in en poäng, vilket kan bli ett bra livespel. Mycket på spel och ett kryss ligger närma till hands då Cartagena har fördel av hemmaborgen. Jag klickar dock i en Almeria seger trots sämre form, men där Almeria inte förlorat någon match de fem senaste. Man är näst bäst i serien på bortaplan vilket gör att man går in med självförtroende och nu gäller det att försöka ta sista halmstrået till en direktplats och absolut säkra upp en kvalplats.

👉 Almeria seger / ODDS 2.25 / INSATS 400 KR / SPELVÄRDE 3 AV 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen