fbpx
Connect with us

✅ SPELTIPS Fotboll 21/5: Newcastle Jets – Brisbane!

Publicerad

on

Fredagens bästa lir är i Australien långt hemifrån mellanmjölks Sverige. Hemmalaget Newcastle Jets som är lika dåliga som ett mediokert div 1 lag i Sverige möter ett Brisbane Roar som formmässigt liknar BK Häcken

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ NEWCASTLE JETS:
Newcastle Jets ligger absolut sämst till i ligan och att säga att det finns potential att resa sig ur träsket är ju en underdrift som skulle kunna vara en liknelse att jultomten numera kommer i augusti. Man är så dåliga att man håller nästan på att falla över kanten i tabellen och ner i avgrunden i den australiska tundran.

Laget har på 22 omgångar orkat tjonga ihop 14 poäng med mediokra 18-34 i målskillnad. På de fem senaste matcherna har de tagit hela två poäng. Men är de starka hemma? – Nja beror på vad man menar med starka. Här har man släppt in 18 mål och gjort 5. Laget har på ”hemmaborgen” tagit fem poäng på elva matcher. Så starka – Nej, en nyfödd igelkott skulle i definitionen stark, vara starkare.

✅ BRISBANE ROAR:
Motståndet Brisbane ligger på en sjätte plats och har tagit 31 poäng med 29-22 i målskillnad. Laget har trots det så dålig form så att om jag var tränare skulle jag verkligen ta mig en funderar på om jag inte skulle börja köra truck på det lokala stålverket i stället. För något fel gör han och granska sig själv vore ju inte helt fel i detta fall.

På de fem senaste har Brisbane bara dragit ihop fem poäng och har urusla 4-5 i mål. På bortaplan är man i alla fall bättre än dagens hemmalag. Här har man tagit 17 poäng på elva matcher och har 17-13 i mål. Att det ska vara så svårt att spela på bortaplan är för undertecknad ett fenomen som kan liknas vid att Jesus gick på vatten.

✅ SPELET:
Ska det lossna för hemmalaget någon gång? – Nej, skulle inte tro att det gör det med fyra omgångar kvar. Men man blev faktiskt åtta förra säsongen där Brisbane blev fyra. Då skiljde det bara sex poäng mellan lagen. Det som var mest anmärkningsvärt förra säsongen mellan dessa två lag var att Brisbane gjorde 29 mål på hela säsongen, medan Newcastle gjorde 32.

Nu är det bara fyra omgångar kvar och Brisbane jagar en slutspelsplats som man nu har och vill behålla, men då behöver man vinna dagens fajt. Och det ska man givetvis göra om man inte suttit och druckit ljummen öl och ätit dåligt krokodilkött innan avspark.

Här får vi hela 2.10 på Brisbane seger när man möter seriens sämsta lag. Taget för min del men lågt spelvärde då vi inte vet vad som pågår på tränarbänken i Brisbane. Som vanligt lägger jag spelet på William Hill.

👉 BRISBANE SEGER / ODDS 2.10 / INSATS 400 KR / SPELVÄRDE 3 AV 5.

”När vi kör, så kör vi

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen