fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 24/5: Brann – Bodo/Glimt!

Publicerad

on

Full fokus i Norge denna måndag. Med avspark 18.00 möter förra årets tionde placerade Brann förra årets seriesuveränen och överlägsne vinnaren Bodo/Glimt.

 

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Brann har börjat årets säsong katastrofalt. Fyra spelade och noll poäng där man har 3-13 i målskillnad. Men då har man mött tre förmodade topplag i fyra av dessa matcher. Senast gjorde man en riktigt bra insats när man bara förlorade med 3-2 borta mot Rosenborg som i år ska ta upp kampen om titeln och försöka peta ner Bodo/Glimt från tronen.

👉 Bodo/Glimt har inte börjat strålande – ja alltså inte om man ser till förväntningarna på laget som var klasser bättre än alla andra förra året. Med 103-32 i målskillnad, drog man ihop 81 poäng förra säsongen, vilket var nitton poäng mer än tvåan Molde. Nu har man ”bara” vunnit två och kryssat en på de tre första. Krysset kom dock i senaste matchen mot de stora utmanarna Rosenborg (2-2). Förutom Rosenborg så ska Molde och Vålerengen försöka vara de som ska utmana om guldet detta år.

👉 Dessa två lag mötte varandra så sent som 25/4 i en träningsmatch och då krossade Bodo Brann på hemmaplan (4-1). Jag förväntar mig att Bodo/Glimt ska göra något liknande i denna match och vinna komfortabelt. Bodo/Glimt är inte ok med att kryssa senast och kommer nu äta upp seriens för dagen sämsta gäng trots bortaplan och allt vad det innebär. Maxbet klickas i och även ett Asien spel liras till dubbla pengarna.

Lycka till vid rygg!

👉 Bodo/Glimt seger / ODDS 1.75 / INSATS 1000 KR / SPELVÄRDE 5 AV 5.
👉 Bodo/Glimt Asien -1 seger / ODDS 2.20 / INSATS 1000 KR / SPELVÄRDE 5 AV 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen