fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 25/5: Altrincham – Eastleigh!

Publicerad

on

Hängmatch i Englands amatörliga under tisdagen där förutsättningarna är enkla! Vinner Eastleigh matchen så går man upp på en kvalplats med endast en omgång kvar att spela efter denna match.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Altrincham har absolut inget att spela för de två sista omgångarna och kan i denna hängmatch gå ut med huvudet högt och vara nöjda med en just nu sjuttonde plats. En plats som kan bli max en sextonde plats om de vinner båda. Man har plockat ihop 45 poäng och har 45-59 i målskillnad.

👉 Eastleigh har desto mer att spela för. Vinst och man går rakt upp från sin nionde plats till en kvalplats och plötsligt så är man sexa inför sista omgången som kommer på lördag. Just nu har man 65 poäng och 48-37 i målskillnad.

👉 Detta är en amatörliga där resultaten kan går hur som, men där förutsättningarna i denna match ska ge Eastleigh en boost som heter duga. Man har dessutom en kanonform på de fem senaste, där man vunnit fyra av fem. Jag följer spåret att Eastleigh vinner denna match och tar chansen till att gå upp på en kvalplats till en bättre liga inför sista omgången. Lägre spelvärde och lägre insats då det är amatörer som håller Superettan klass i denna match.

Lycka till vid rygg!

👉 Eastleigh seger / ODDS 1.85 / INSATS 500 KR / SPELVÄRDE 3 AV 5

”När vi kör, så kör vi

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen