fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 26/5: FC Köln – Kiel!

Publicerad

on

Dags för dubbelmöte i det så viktiga kvalet om en plats i Bundesliga. Vem ligger i vinnarhålet inför dessa möten? – Häng med så tar undertecknad med er till vilket lag som spelar i högsta serien nästa år.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Köln gjorde en fenomenal avslutning av Bundesliga säsongen som gjorde att man klarade en kvalplats med två poängsmarginaler till nedflyttningsstrecket. På de fem sista matcherna hade man en förlust, tre segrar och ett kryss och detta räckte för att nu försöka kvala sig kvar..

👉 I Kiel lägret måste det var ångest inför denna match. Inför sista omgången i Bundesliga två hade man allt i egna händer för att ta klivet upp direkt tillsammans med Bochum. Man låg på en direktplats och behövde bara köra över Darmstadt i helgens match, ett Darmstadt som inte hade något att spela för.
Man ledde också med 1-0 i halvlek, samtidigt som jagande Fürth på en tredjeplats hade fått rött kort och låg under i halvlek med 0-1. Här var det bara seger för Fürth och förlust för Kiel som kunde ändra tabelläget. Med andra ord en straffspark från mållinjen utan målvakt för Kiel inför de sista 45 minuterna.
Men det var som om Marcus Berg spelade i Kiel och man missade detta gyllene läge med att förlora med 2-3. Nu var det ju ingen fara om Fürth som låg under med tio man inte vände och vann! Och det var precis det man gjorde. Förmodligen gjorde man sin bästa match för säsongen när man vände och besegrade Düsseldorf med 3-2. Nu får Kiel gå in i kvalet och föröka skaka av sig denna miss i två matcher.

👉 Två viktiga kvalmatcher med otroligt mycket på spel. Köln i kanonform, mot ett kanske nerslaget Kiel! Här måste jag se Köln som favoriter efter sin fina avslutning i Bundesliga. Det skiljer säkerligen inte så mycket mellan lagen, men hemmaplan och ett högre Bundesliga tempo ska vara till Kölns fördel. Jag tar parti här och klickar i en hemmaseger i förstamötet.

Lycka till vid rygg!

👉 FC Köln seger / ODDS 1.85 / INSATS 500 KR / SPELVÄRDE 3 AV 5

”När vi kör, så kör vi

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen