fbpx
Connect with us

Luka Modric riskerar fem års fängelse – åtalas för mened

Publicerad

on

Luka Modric

Dinamo Zagrebs tidigare starke man Zdravko Mamic står åtalad för att ha förskingrat stora summor pengar – och nu står även Luka Modric åtalad för mened i härvan.

Enligt åklagaren ska Zdravko Mamic ha förskingrat ungefär 15 miljoner Euro, motsvarande 150 miljoner kronor, från sin tidigare klubb Dinamo Zagreb. Rättegången har pågått under en tid och klubbens tidigare stjärna Luka Modric har vittnat till Mamic fördel.

Det var i samband med att Modric tog tillbaka ett uttalande i rätten som misstankarna väcktes. Ett uttalande han hade gjort i ett tidigare förhör, medgav han att Mamic bakdaterat ett avtal i samband med mittfältarens övergång till Tottenham.

I rättegången tog Modric senare tillbaka det uttalandet och menade att han inte alls hade sagt så. Nu åtalas han alltså för mened och riskerar upp till fem års fängelse. Den 32-årige har precis tagit sig tillbaka från en skada och är osäker på spel i returmötet med Paris Saint-Germain på tisdag.

Unibet höjer oddset

Unibet har alltså i samarbete med Sportpanelen, höjt oddset på en vinst för Real Madrid – till hela 10 gånger pengarna. Se alla villkor för kampanjen längst ner i artikeln.

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Placera ditt spel på Real Madrid-vinst till det vanliga oddset.
  • Du krediteras i efterhand 10x pengarna om Real vinner!

Till kampanj

Regler och villkor för kampanjen

    • Erbjudandet gäller endast nya kunder
    • Du måste placera spelet innan matchen startat
    • Unibet generella regler och villkor gäller.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen