fbpx
Connect with us

Floyd Mayweather vill värva Cristiano Ronaldo

Publicerad

on

Boxningsstjärnan Floyd Mayweather kan tänka sig att köpa in sig i Newcastle och värva Cristiano Ronaldo från Real Madrid. Newcastles ägare ämnar att sälja klubben i framtiden och sitter just nu i förhandlingar med en intresserad köpare.

Boxningslegendaren Floyd Mayweather har dock uttryckt sitt intresse för att investera i klubbens som han älskar. Om ett sådant scenario uppstår är han även väldigt intresserad av att locka över en av världens allra bästa fotbollspelare, nämligen Cristiano Ronaldo. Mayweather uttryckte sin kärlek för den brittiska klubben till tidningen Daily Star Sunday där han beskrev sina framtidsplaner.

”Jag älskar Newcastle, de grabbarna älskar att festa hårdare än i någon annan stad jag varit i. Jag träffade några av spelarna förra året och de är väldigt bra killar. Jag är alltid öppen för nyaaffärsmöjligheter och jag älskar alla sporter, men jag investerar med mitt huvud, inte med hjärtat.” berättar han för tidningen.

Han berättar också att han är nära vän med Cristiano Ronaldo sedan tidigare och skulle älska att se honom avsluta sin karriär i den svartvita tröjan.

”Att investera med hjärtat är den snabbaste vägen att förlora pengar. Men om någon gör en affärsplan och mitt folk tittar igenom det och säger: Floyd det kan ge pengar, då skulle jag investera. Cristiano Ronaldo har länge varit en supporter och en kompis till mig, så jag kanske till och med lyckas få honom att avsluta karriären i Newcastle.”

Boxningslegendaren gick sin senaste match mot Conor McGregor i ringen förra året och nu ser han alltså till att öppna dörren på glänt för att kunna investera i fotbollens förtrollade värld. Frågan är bara om vi kommer att få se Cristiano Ronaldo i Newcastle? Känns som ett relativt långskott med taskigt inställt sikte. Vad tror ni?

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Skapa ett konto på Bet365 genom denna länk eller knappen nedan.
  • Sätt in valfritt belopp.
  • Ta del av din bonus upp till 1000 kronor

Till kampanjen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen