fbpx
Connect with us

Lionel Messi kan sluta i landslaget efter VM

Publicerad

on

Lionel Messi har vunnit allt som går att vinna med sitt klubblag FC Barcelona, men med det argentinska landslaget har han inte haft några större framgångar. Efter tre raka finalförluster är det vinna eller försvinna för världens bästa fotbollsspelare.

Efter Copa America-finalen 2016, där Argentina förlorade mot Chile efter straffar, valde Lionel Messi att sluta i det argentinska landslaget. Nyheten slog ner som en bomb då Messi endast var 28 år. Megastjärnan lockades dock ganska snart tillbaka till den blåvit-randiga tröjan och drömmer just nu om att bärga sitt efterlängtade VM-guld i Ryssland denna sommar.

Messi hade följande att säga i TV-programmet La Cornisa enligt AS.

Jag har gråtit många gånger över sådana matcher, förlorade finaler, för deras betydelse och för att inte ha kunnat uppfylla landets dröm. Jag drömmer om att få lyfta pokalen, säger han.

Dock väljer den 30 år gamle ikonen att hinta om att han slutar i landslaget för gott om nationen inte vinner guldet i sommar:

Vi känner att, om vi inte vinner VM så vore det enda rätta att sluta i landslaget. Det har slagit mig hur många som vill att jag ska vinna VM. Överallt i världen väntar de på att Argentina ska bli mästare och att jag ska få lyfta bucklan, det är imponerande.

Det återstår att se vad Messi väljer att göra efter VM-slutspelet vare sig Argentina vinner eller inte.

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Skapa ett konto på Bet365 genom denna länk eller knappen nedan.
  • Sätt in valfritt belopp.
  • Ta del av din bonus upp till 1000 kronor

Till kampanjen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen