fbpx
Connect with us

Fotboll

Officiellt: Zlatan Ibrahimovic lämnar Manchester United

Publicerad

on

Nu har Manchester United officiellt meddelat att Zlatan Ibrahimovic bryter sitt kontrakt med den engelska storklubben. ”Alla inom klubben vill tacka Zlatan för hans bidrag till laget”, skriver klubben på sin hemsida.

Det har sedan länge spekulerats kring en möjlig flytt till MLS och nu är flytten en verklighet. Klubben som ryktas vara närmast att knyta till sig Zlatans tjänster är den amerikanska klubben LA-Galaxy, det uppgav ESPN under dagen.

Zlatan, som hunnit bli 36 år gammal, anslöt på en free transfer till Manchester United efter en framgångsrik sejour i Paris Saint-Germain 2016. Som bekant åkte han på en väldigt allvarlig knäskada i slutet av förra säsongen och har kämpat för att bli helt frisk. Senast han spelade match var efter ett inhopp i 2-2 matchen mot Burnley den 26:e december. Trots bristen på speltid har han under de senaste veckorna antytt att han kan tänka sig att vara en del av Sveriges VM-trupp i sommar.

Nu återstår det att se om det blir spel i MLS och LA Galaxy samt om detta kan övertyga Janne Andersson om att ge Zlatan Ibrahimovic en plats i VM-truppen.

På lördag möts Sverige och Chile i en het träningsmatch inför fullsatta läktare på Friends Arena  klockan 18.00. Se till att ta del av vårat supererbjudande tillsammans med Betfair, som erbjuder makalösa 16 gånger pengarna på en svensk seger.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Se Alexis Sanchez hyllning till Zlatan Ibrahimovic och Victor Nilsson Lindelöf:

Managed By Sportpanelen