fbpx
Connect with us

Uppgifter: Zlatan bryter kontraktet med Manchester United

Publicerad

on

Enligt ESPN har Zlatan Ibrahimovic fått klartecken av tränaren José Mourinho att bryta sitt kontrakt med Mancehster United och skriva på för MLS-klubben LA Galaxy – redan denna vecka.

Zlatan Ibrahimovic har enligt uppgifter till ESPN spelat sin sista match i Manchester United. Det har sedan länge spekulerats kring en möjlig flytt till MLS och nu verkar spekulationerna bli verklighet. Klubben som ryktas vara närmast att knyta till sig Zlatans tjänster är den amerikanska klubben LA-Galaxy, det uppger ESPN idag.

Zlatan, som hunnit bli 36 år gammal, anslöt på en free transfer till Manchester United efter en framgångsrik sejour i Paris Saint-Germain 2016. Som bekant åkte han på en väldigt allvarlig knäskada i slutet av förra säsongen och har kämpat för att bli helt frisk. Senast han spelade match var efter ett inhopp i 2-2 matchen mot Burnley den 26:e december. Trots bristen på speltid har han under de senaste veckorna antytt att han kan tänka sig att vara en del av Sveriges VM-trupp i sommar.

Nu återstår det att se om speltid i MLS kan övertyga Janne Andersson om att ge Zlatan Ibrahimovic en plats i truppen. Härnäst möts Sverige och Chile i en het träningsmatch inför fullsatta läktare på Friends Arena på lördag klockan 18.00. Se till att ta del av vårat supererbjudande tillsammans med Betfair, som erbjuder makalösa 16 gånger pengarna på en svensk seger.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBC.
  • Placera spelet att Sverige vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller

Se Alexis Sanchez hyllning till Zlatan Ibrahimovic och Victor Nilsson Lindelöf:

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen