fbpx
Connect with us

VM 2018: Inför Marocko – Iran

Publicerad

on

[sg_popup id=”8″ event=”onload”][/sg_popup]Marocko släppte inte in ett enda mål i kvalspelet. Iran släppte bara in två. Nu ställs dessa hårt arbetande lag mot varandra och båda känner de nog att de måste vinna för att kunna avancera ifrån gruppen.
Här kan ni även läsa allt om Iranska landslaget, laguppställning, största stjärnor, matchdagar, TV-tider samt mycket mer.

Marocko gick igenom kvalspelet utan att släppa in ett enda mål, vilket gav målskillnaden 11-0 på 6 spelade matcher. Konkurrensen var heller inte helt oäven då Elfenbenskusten var ett av lagen som stod för motståndet.

Lagets starka defensiv talar till Marockos fördel i detta mästerskap. Den karismatiske Hervè Renard har fått ihop ett stabilt och taktiskt disciplinerat lag. I försvarslinjen finns spelare som Medhi Benatia, Achraf Hakimi och Nabil Dirar – vilka borgar för att Marocko kommer vara fortsatt svårslagna.

I offensiven hänger mycket på den spelskicklige, släpande anfallaren Hakim Ziyech som har en stark säsong bakom sig i Ajax. På 34 ligamatcher svarade han för 9 mål och 17 assist och en nyckel för Marocko blir att han kan leverera även på den här scenen.

I Marockos öppningsmatch väntar alltså Carlos Queiroz Iran. Den välmeriterade portugisen lyckades föra laget till en säker seger i kvalgruppen – hela sju poäng före tvåan Sydkorea och utan en enda förlust.

Även om Irans trupp inte innehåller några internationella storstjärnor är man ett starkt kollektiv som kommer vara beredda att arbeta hårt för varandra. I försvaret är Morteza Pouraliganji en nyckelspelare och i offensiven ska det bli mycket intressant att följa “Irans Messi” vilket Sardar Azmoun har kallats samt Saman Ghoddos som vi hoppas kan knipa en plats i startelvan.

Även om vårt tips är att laget inte kommer räcka till i den här gruppen lär ingen motståndare få någon enkel match mot detta Iran. Såväl Irans som Marockos chanser att ta sig vidare är dock inte alls helt oävna. Spanien blir nog en övermäktig motståndare för alla lag i den här gruppen, men mot Portugal finns en rimlig chans för båda.

En förutsättning för både Marocko och Iran är således att man helst bör vinna den här matchen för att förhoppningen om avancemang ska kunna leva vidare. Oddssättarna är ganska säkra på att det här kommer bli en målsnål tillställning – och sett till statistiken borde det – men då båda lagen rimligen kommer gå hårt för segern kan det mycket väl komma att öppna upp sig i andra halvlek.

Vår bedömning är att Marocko är det något bättre laget av dessa två. De har en startelva av spelare som verkar på en högre nivå än Irans och sannolikt kommer det att bära till en seger i den här matchen. Vi tror därför att Marocko vinner den här matchen till fina 2.28 gånger pengarna.

Speltips: Marocko vinner till oddset 2.28 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande – sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Marocko – Iran, matchstart 17.00 på fredag.

Klicka på länken nedan för att köpa en exklusiv Iran-tröja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här


Nedan kan ni läsa om hur ni kan FÅ Iran tröjor genom att följa 3 enkla steg.

 

IRAN VM 2018 JAHANBAKSH

IRAN VM 2018

IRAN TEAM MELLI


STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

  • Skapa ett konto hos Mobilebet
  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Skapa ett konto hos Coolbet
  • Skapa ett konto hos Betser
  • Skapa ett konto hos Expekt
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att få Iran t-shirt

 

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen