fbpx
Connect with us

VM 2018: Kommer Portugal motbevisa tvivlarna ännu en gång?

Publicerad

on

Gruppspelet

Portugal kommer till VM i Ryssland som Europas mästare. Ett landslag – lett av superstjärnan Cristiano Ronaldo och tränaren Jorge Jesús – som lyckades kamma hem den europeiska mästartrofén, trots att de inte var tippade som favoriter på förhand. I gruppspelet ställs Portugal mot de två skickliga, men inte lika profilstarka lag som Spanien, nationerna Iran och Marocko.

Grupp B:

Spanien

Portugal

Iran

Marocko

Det Iberiska derbyt

På fredag kliver Portugal in i VM-slutspelet mot ett Spanien i kris och har ett superläge att sända ut tydliga signaler om att det som skedde i Frankrike för två år sedan, då Portugal vann EM,  inte var en slump. Spanien valde att avskeda sin förbundskapten sedan två år, för att ersätta honom med Fernando Hierro. Förändringen på Spaniens tränarpost är något som skulle kunna gynna Portugal, då det inte är helt klart hur läget är med harmonin i den spanska truppen efter den omtumlande förändringen som skedde enbart två dagar innan VM-premiären. Portugal har nog inte haft ett bättre läge att slå storebror på den Iberiska halvön som nu, då det ryktas att storebror kan vara skadeskjuten.

Efter slaget om den Iberiska halvön kommer Portugal att ställas mot Marocko och slutligen Iran i den sista gruppspelsomgången. Inför de två senare matcherna kommer Portugal att vara favorittippat hos spelbolagen, vilket i sig inte är en högoddsare.

Glöm inte besöka vår supportershop

Portugals guldchanser

Trots att Portugal har goda chanser att gå vidare ur gruppspelet, så är chanserna inte alls lika goda att Portugal kammar hem hela mästerskapet enligt spelbolagen.

Bet365 – 23.00

Coolbet – 24.50

Betfair – 23.00

Unibet – 25.00

Med det sagt, måste man understryka att Portugal inte heller var guldtippade inför EM för två år sedan. Portugal har redan bevisat för omvärlden att de har ett tillräckligt starkt lagbygge för att gå hela vägen i ett stort mästerskap, vare sig Cristiano Ronaldo är på bänken eller inte. Chanserna för att Portugal ska lyckas ta ett andra mästerskap i rad finns där, hur små de än må vara.

Portugals trupp till VM 2018:

Målvakter: Anthony Lopes, Beto, Rui Patricio.

Försvarare: Bruno Alves, Cedric, Fonte, Mario Rui, Pepe, Guerreiro, Pereira, Ruben Dias.

Mittfältare: Adrien Silva, Bruno Fernandes, Joao Mario, Joao Moutinho, Manuel fernandes, William Carvalho, Andre Silva, Bernardo Silva.

Anfallare: Cristiano Ronaldo, Gelson Martins, Goncalo Guedes, Ricardo Quaresma.

Bäste målskytten i historien

Sedan är det väldigt svårt att neka att Cristiano Ronaldos skära närvaro i Portugals landslag höjer kvaliteten och ändrar förutsättningarna för laget helt och hållet. Det har nog inte undgått en kotte på den här planeten vilken inverkan Portugals störste målskytt någonsin kan ha på en matchbild. Vaknar storstjärnan på rätt sida finns det väldigt få försvar i världen som kan sätta stopp för honom. Efter en lysande vår på fotbollskarriärens höst finns det inga tecken på att vi kommer få se något annat än en Cristiano Ronaldo i toppform.

Top 5 historiska målskyttar i Portugal:

  1. Cristiano Ronaldo – 81 mål på 150 matcher.
  2. Pauleta – 47 mål på 88 matcher.
  3. Eusébio – 41 mål på 64 matcher.
  4. Luis Figo – 32 mål på 127 matcher.
  5. Nuno Gomes – 29 mål på 79 matcher.


Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Portugal-tröja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

  • Skapa ett konto hos Mobilebet
  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Skapa ett konto hos Coolbet
  • Skapa ett konto hos Betser
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

      • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
      • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
      • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
      • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
      • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
      • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
      • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
      • Du måste vara minst 18 år för att delta.
      • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

     

     

     

     

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen