fbpx
Connect with us

Fotboll

VM 2018: Portugal vs Spanien – allt ni behöver veta inför VM:s första stormatch

Publicerad

on

Rivalerna Portugal och Spanien drabbar samman direkt i en match som är ett av hela gruppspelets allra hetaste möten. De förstnämnda är regerande Europamästare medan de senare har två misslyckade mästerskap i ryggen – samt en rykande färsk förbundskapten. Ändå är vår klara bedömning att det mesta talar till spanjorernas fördel. 

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande som ger dig otroliga 22.00 gånger pengar på att det blir mål i matchen Portugal – Spanien

Gå till kampanj

Den spanska VM-truppen är som vanligt en av de absolut mest kompletta i hela mästerskapet. På pappret var den det även 2014 – men då blev det en rejäl baksmälla efter år av idel framgångar. Nu är det chans till revansch och – trots det osannolika tränarskiftet i sista stund – ser vi dem som klara favoriter till att vinna den här gruppen.

Det är ett antal VM-länder som kommer med spets av toppklass – men ytterst få saknar direkta svagheter och har en bredd såsom Spanien. Förmodligen har man världens, just nu, bästa målvakt i David de Gea och framför honom en samspelt backlinje som – om de kan enas (läs Gerard Pique och Sergio Ramos) trots antagonismen till vardags – kommer göra det väldigt svårt att göra mål på detta Spanien.

Kvaliteten som finns på mittfältet behöver vi knappt ens nämna. Med de spelare som Fernando Hierro kan välja och vraka mellan där ska det knappt gå att misslyckas. Åtminstone inte vad gäller att ta sig vidare ifrån den här gruppen.

Enda frågetecknet kring Spanien är hur man kommer lösa anfallsfrågan där de troligaste alternativen är Rodrigo, Diego Costa, Iago Aspas – eller att, på spanskt manér, spela utan någon renodlad spetsforward. För att kunna gå hela vägen lär det nog krävas att någon kan bära ansvaret som målskytt.

Läs mer om Spaniens chanser i VM här

I lagets öppningsmatch ställs man direkt på hårt prov då grannlandet Portugal står för motståndet. De regerande Europamästarna lär fortsätta på den inslagna väg som gav dem denna titel för två år sedan. Förbundskapten Fernando Santos har satsat på en defensivt balanserad fotboll där det mesta hänger på Cristiano Ronaldos offensiva leveranser för att laget ska nå framgång.

Det är dock inte sällan som en sådan succé, som den i EM 2016, sedan kan innebära en viss backlash likt den Spanien nu kommer från. Frågan är  om portugiserna är lika hundraprocentigt hängivna vad gäller att underkasta sig Santos modell där den defensiva disciplinen är nyckeln. Frågan är också om den numera ganska ålderstigna backlinjen kommer vara lika bra. Pepe (35 år), José Fonte (34 år) och Bruno Alves (36 år) står onekligen inte längre på toppen av sina karriärer.

Man kan förstås aldrig räkna ut ett lag med en Cristiano Ronaldo i, men vår känsla är att Portugal kan komma att få det tufft att återupprepa sitt beprövade framgångskoncept. Mot defensivt skickliga Marocko såväl som Iran kan man komma att få det svårt då man förväntas föra spelet, men möjligen kan den förväntade matchbilden mot Spanien, i någon mening, tala till Portugals fördel.

Som vi ser det är dock Spanien det bättre laget på tio av elva positioner och sannolikt kommer man kunna nöta ner Portugal med sitt passningsspel. Portugiserna kommer vara kompakta och Ronaldo kommer få sin omställningslägen – men i slutändan är Spanien, som helhet, för bra.

Hierro lär inte gå in och ändra för mycket i den framgångsrika modell som Julen Lopetegui byggt upp. Vi tror att Spanien vinner och att det med stor sannolikhet kommer göras minst ett mål i den här matchen – vilket ger otroliga 22.00 gånger pengarna för nya spelare hos Betfair.

Speltips: Det blir minst ett mål i matchen till oddset 22.00 hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande som ger dig otroliga 22.00 gånger pengar på att det blir mål i matchen Portugal – Spanien

Gå till kampanj

Portugal – Spanien, matchstart 20.00 på fredag.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Spanien eller Portugal T-shirt inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen