fbpx
Connect with us

VM 2018: Allt inför Frankrike – Australien

Publicerad

on

Den förväntade gruppettan Frankrike ställs mot den förväntade jumbon Australien i den första matchen i grupp E och det ska mycket till för att det ska sluta i en skräll. Vi tycker oss ha hittat fina spel på att Frankrike kommer vinna och hålla nollan. 

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – Frankrike vinner över Australien till oddset 6.00!

Gå till kampanj

Frankrike kommer som vanligt med en stjärnspäckad trupp till detta mästerskap. På pappret har man ett lag som är kapabla att gå hela vägen, men samtidigt finns vissa frågetecken kring huruvida Didier Deschamps kommer kunna få ihop detta till en fungerande enhet.

I hemma-EM för två år sedan fick man bitarna på plats och det räckte fram till en final. Sedan dess har man dock haft svårt att hitta kontinuiteten och stabiliteten i prestationerna. Om inte annat så visade det svenska landslaget att detta Frankrike – sett till spelarmaterial – inte är riktigt så bra som de borde vara.

Kan Deschamps hitta rätt balans i laget och en roll där Paul Pogba kan få ut sin maxkapacitet vet dock högstanivån inga gränser. Men Pogbas prestationer i klubblaget den senaste tiden oroar en aning – beror de på att han inte passar in José Mourinhos spelsätt eller har han tappat i kvalitet?

Det återstår att se. Danmark och Peru lär kunna bjuda på tufft motstånd, men Bert van Marwijks Australien bör inte kunna störa detta Frankrike.

Holländaren van Marwijk ledde Saudiarabien till VM men när mästerskapet nu drar igång är det Australien han basar över. Efter viss brist på samsyn i dessa båda landslagsorganisationer tillträdde van Marwijk som Australiens förbundskapten i november efter att Ange Postecoglu styrt laget genom kvalspelet och därefter valt att hoppa av.

Hursomhelst ger detta att den nye tränaren har haft ganska kort tid på sig att forma sitt lag, samt att det blir svårare att sia om hur de kommer att spela. Van Marwijk, som ledde Nederländerna till EM-silver 2010, är dock känd för att inte bry sig om att fotbollen ska vara underhållande att titta på och att hans lag inte håller igen i närkamperna.

Den typen av fotboll kan komma att passa Australien spelarmaterial ganska väl. Ikonen Tim Cahill är uttagen till sitt fjärde raka VM och även om han nu är 38 år gammal har han fortfarande en spänst och en tajming i huvudspelet som få kan möta sig med.

En nyckelspelare i det offensiva spelet är också den skicklige kreatören Aaron Mooy som slagit igenom stort i Huddersfield de senaste åren. I försvaret, som i kvalspelet bestått av en trebackslinje, är Grasshoppers-mittbacken Trent Sainsbury en viktig kugge.

Australien lär sannolikt inte, på något vis, vika ner sig i detta mästerskap, men ser man till lagets individuella kvaliteter bör man rimligen inte kunna rå på det tuffa motstånd som man ställs mot i den här gruppen – i synnerhet inte Frankrike.

Frankrike mäktade dock ”bara” med 18 mål i kvalspelet – att jämföra med Sveriges 26 mål – och har ofta svårt för att ösa in mål mot sämre motstånd. Australien lär satsa på en fembackslinje och ett kompakt, lågt stående lag, vilket kommer sätta fransmännens offensiva förmåga på prov.

Detta ger, framförallt, att sannolikhet att Australien kommer göra mål måste bedömas som låg och därför ser vi ett fint spelvärde i att Australien kommer göra under 0,5 mål i den här matchen. Men framförallt vill vi lyfta fram Betfairs välkomsterbjudande som ger dig oddset 6.00 gånger pengarna på att Frankrike vinner den här matchen.

Speltips: Frankrike vinner till oddset 6.00 hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – Frankrike vinner över Australien till oddset 6.00!

Gå till kampanj

Frankrike – Australien, matchstart 12.00 på lördag.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Frankrike-tröja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

  • Skapa ett konto hos Mobilebet
  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Skapa ett konto hos Coolbet
  • Skapa ett konto hos Betser
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

    • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
    • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
    • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
    • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
    • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
    • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
    • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
    • Du måste vara minst 18 år för att delta.
    • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen