fbpx
Connect with us

Alla Speltips

VM 2018: Tyskland – Mexiko – superviktiga matchen – för Sverige

Publicerad

on

Tyskland och Mexiko är först ut i grupp F då de spelar dagen innan Sverige och Sydkorea. För svenskt vidkommande är det förstås ett hyperintressant möte. Vi både hoppas och tror att tyskarna kommer att göra processen kort med mexikanerna. 

De regerande världsmästarna Tyskland kvalificerade sig för detta VM genom att köra över allt tänkbart motstånd i sin kvalgrupp. Siffrorna 10 matcher, 10 vinster och 43-4 i målskillnad känns så där kliniskt rent och perfekt. Tyskt, helt enkelt.

Förbundskapten Jogi Löw bygger vidare på det som gjort det tyska landslaget till världsledande. Och trots att flertalet av de som kommer starta mot Mexiko också var med och vann VM för fyra år sedan har man en av yngsta trupperna i detta mästerskap. Således bör både nuet och framtiden se ljus ut för Tyskland.

Samtidigt finns det faktorer, som man kan argumentera för, talar emot Tyskland i detta mästerskap. Dels så har ingen – sedan Brasilien, 1962 – lyckats försvara en VM-titel. Dels så har man endast vunnit en av sina sex senaste matcher och det var i genrepet mot Saudiarabien där man vann knappt, utan att imponera.

Visserligen ska det poängteras att samtliga matcher var träningsmatcher – England (0-0), Frankrike (2-2), Spanien (1-1), Brasilien (0-1) och Österrike (1-2) – men det är ändå statistik som är värd att beakta.

Ytterligare som oroar är frågan kring Ilkay Gündogan och Mesut Özil som, efter att ha ställt upp på en bild med Turkiets president Erdoğan, har fått höra burop från hemmapubliken när de spelar.

Bortsett från detta så talar förstås det mesta för att Tyskland kommer vara Tyskland och på sitt metodiskt fartfyllda sätt springa sönder allt motstånd i den här gruppen.

Det gäller dock att man är fullt påkopplade från första matchen där man ställs mot oddssättarnas favorit till att bli tvåa gruppen. Juan Carlos Osorio har lett sitt Mexiko till landets sjunde raka VM-slutspel och sedan 1990 har man tagit sig vidare från gruppen varje gång.

Årets upplaga är oberäknelig på många sätt. Inte minst eftersom Osorio har valt att rotera friskt både vad gäller spelarmaterialet och de taktiska formationerna. I genrepet mot Danmark föll man med 2-0 och nyligen stod det också att klart att den förmodade startspelaren och mittbacken Diego Reyes missar VM på grund av skada.

Om 39-årige Rafa Marquez aspirerar på att ta den startplatsen eller om han bara är med för att vara en fadersfigur i gruppen återstår att se.

Fördelen med Osorios sätt att matcha sitt lag är att man är väldigt flexibla och svåranalyserade. I premiären mot Tyskland kan det lika gärna bli 4-3-3-formation (som mot Danmark) som en 3-5-2-formation – eller så blir det någonting helt annat.

Irrationella hot har man också i spelartruppen där Hirving Lozano, Carlos Vela och Jesus Corona (som imponerade stort på Åge Hareide) kommer vara giftiga i omställningsspelet ifrån sina offensiva mittfältspositioner.

Av allt att döma besitter dock inte detta Mexiko den organisatoriska grundtrygghet som krävs för att stå upp mot den metodiska tyska maskinen. Och för Sveriges del vore det sannolikt bäst om Jogi Löws mannar kunde vinna den här matchen ganska rejält. Vi är ganska säkra på att Tyskland är det klart bättre laget och att de vinner den här matchen till 1.50 gånger pengarna.

Speltips: Tyskland vinner till oddset 1.50 hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – sätt in 100kr och få 100% bonus upp till 1000kr.

Gå till kampanj

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Tyskland-tröja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen