fbpx
Alla SpeltipsFotbollVM 2018

VM 2018: Kroatiens supermittfält mot unga Nigeria

Båda behöver gå för seger

Det är inte sällan som det har stormat kring de kroatiska och nigerianska fotbollslandslagen men nu gäller att de måste ha fokus på rätt säker. För att avancera ifrån gruppen är de i båda i stort behov av att vinna den här första matchen. Vi tror att Kroatien kommer dra det längsta strået. 

Ordet harmoniskt är ett av de sista som dyker upp då man letar efter adjektiv att beskriva stämningen bakom kulisserna kring det kroatiska fotbollslandslaget. Sedan Ante Cacic sparkats efter fyra kvalmatcher har dock, den relativt oprövade, Zlatko Dalic lyckats bringa ordning i det som sker innanför de kritade linjerna.

I kvalgruppen slutade man dock bara tvåa, efter Island som man nu alltså åter ställs mot. Där har man således chans till revansch, även om de båda lagen vann sina respektive hemmamatcher mot varandra.

Kroatien släppte endast in fyra mål på tio matcher men på pappret är det ändå defensiven som ser svagast ut. Kommer den annars så ojämne Dejan Lovren vara att lita på i backlinjen? Och vem kommer ta det defensiva “skitjobbet” på mittfältet?

Uppenbarligen har det fungerat tillräckligt bra hittills och med det otroligt spelskickliga mittfält som Dalic förfogar över bör man kunna få ett stort spelövertag mot lag som Island och Nigeria.

Den tyske förbundskaptenen Gernot Rohr tog sitt Nigeria till VM som obesegrade vinnare av sin grupp där Algeriet, Kamerun och Zambia stod för motståndet. Ett inte helt oävet motstånd – men för att lyckas avancera ifrån gruppen i VM lär det krävas ännu mer.

Premier League-trion Victor Moses, Kelechi Iheanacho och Alex Iwobi borgar för en offensiv slagstyrka som håller god klass. På innermittfältet finns också den före detta Chelsea-spelaren John Obi Mikel som numera huserar i Kina men som fortfarande är en bärande spelare i landslaget.

Förväntningarna brukar vara höga på Nigeria som dock har underpresterat i flera mästerskap i rad. I år har de hela VM:s yngsta trupp och den ser inte lika stark ut på pappret som tidigare. De tillhör således inte heller favoriterna till att gå vidare från den här gruppen.

Kanske kan dock Rohrs möjligheter till att få ihop ett starkt kollektiv öka nu när den individuella stjärnglansen inte riktigt är vad den en gång var. Men för att avancera från gruppen bör man nog helst besegra Kroatien i den första matchen, då det sannolikt kommer vara dessa två som gör upp om andraplatsen i gruppen.

Ser man till styrkeförhållandena lagen emellan är det dock klart så att Dalics manskap håller en högre nivå. Det är, inte minst, svårt att se att ett mittfält med Luka Modric, Ivan Rakitic och Mateo Kovacic inte kommer att dominera i den här matchen. Vi känner oss, i alla fall, trygga i att ett spel på Kroatien som vinnare till oddset 1.72 gånger pengarna är klart spelvärt.

Speltips: Kroatien vinner till oddset 1.72 hos Betfair

Kroatien – Nigeria, matchstart 20.00 på lördag.

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – sätt in 100kr och få 100% bonus upp till 1000kr.

Gå till kampanj

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Kroatien-tröja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via info@sportpanelen.se

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Tags

Relaterade artiklar