fbpx
Connect with us

VM-2018: Sverige gör upp med Sydkorea om viktiga poäng

Publicerad

on

Janne Andersson VM 2018 Sverige

Imorgon äntrar Sverige VM 2018 genom att möta Sydkorea. Idag höll Janne Andersson en presskonferens där han bekräftade att han har bestämt sig för vilken startelva han tänker satsa på till premiären. 

Imorgon (måndag) inleds Sveriges VM-äventyr på Nizhny Novgorod Stadium. Trots att förbundskaptenen Janne Andersson berättade att han brukar avslöja startelvan för spelarna på taktikmötet kvällen innan matchen, rapporterar Expressen att det blir precis samma elva spelare som startade i den sista träningsmatchen mot Peru som får inleda Sveriges VM-äventyr mot Sydkorea – så vida inga skador eller liknande dyker upp.

– Har du bestämt dig angående startelvan?

– Ja, det har jag. Jag har gjort det i princip. Vår rutin är att spelarna får startelvan kvällen innan matchen. Men jag har i princip bestämt mig, svarade Janne Andersson.

Startelvan mot Peru, som rapporteras spela mot Sydkorea:

Robin Olsen; Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson; Viktor Claeson, Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg; Marcus Berg, Ola Toivonen.

Avbytare: Nordfeldt, Johnsson; Martin Olsson, Pontus Jansson, Filip Helander, Emil Krafth; Jimmy Durmaz, Oscar Hiljemark, Gustav Svensson, Marcus Rohden; John Guidetti, Isaac Thelin.

Väntad elva

Den rapporterade elvan var inte direkt någon skräll. Det är ungefär samma lag som har spelat tillsammans under kvalet. Toivonen och Berg bildar anfallspar med Forsberg i en kreativ roll med utgångsposition till vänster på mittfältet. Att det rutinerade AIK nyförvärvet – Sebastian Larsson – tar platsen bredvid Albin Ekdal i mittfältet var inte heller särskilt svårt att räkna ut, då förbundskapten Janne Andersson hoppas få användning av hans känsliga högerfot i anfallen.

Viktiga poäng på spel

Att Sverige ställs mot gruppens enklaste motståndare på pappret innebär att svenskarna inte får en möjlighet att ”växa in” i mästerskapet i takt med gruppspelsmatcherna. Misslyckas Janne Anderssons mannar att plocka poäng mot Sydkorea kommer det att krävas två bra matcher från svensk del mot både Tyskland och Mexiko för att ha en chans till avancemang ur gruppspelet.

Pressen på Sverige motsvarar ungefär pressen Sydkorea har på sig. Den kvicke Tottenham-stjärnan – Heung Min Son – kommer att bära hela landets förhoppningar på sina axlar inför mötet mot Sverige, då en förlust mot Sverige även skulle sätta Sydkorea i en position där de behöver åstadkomma en bragdlik insats mot Mexiko och Tyskland för att kunna ta sig vidare i turneringen.

Sveriges chanser att vinna mot Sydkorea

Odds på svensk seger:

Bet365 – 2.50

Unibet – 2.03

Betfair – 2.10

Coolbet – 2.10

Spelbolagen är överens om att Sverige är favoriter till att vinna över Sydkorea, något undertecknad inte alls är så säker på. Sverige har haft en trög målproduktion på sistone samtidigt som man sedvanligt har sett solida ut i försvaret. Ett oavgjort resultat känns inte allt för förvånande – trots att det vore en besvikelse för det svenska folket.

Odds på oavgjort:

Bet365 – 3.20

Unibet – 3.25

Betfair – 3.20

Coolbet – 3.15

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Sverige-tröja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • Skapa ett konto hos Mobilebet
 • Skapa ett konto hos Unibet
 • Skapa ett konto hos Betfair
 • Skapa ett konto hos Coolbet
 • Skapa ett konto hos Betser
 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

   • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
   • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
   • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
   • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
   • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
   • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
   • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
   • Du måste vara minst 18 år för att delta.
   • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
   •  

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen