fbpx
Connect with us

Alla Speltips

VM 2018: Offensivt England i premiären mot Tunisien

Publicerad

on

Gareth Southgates VM-trupp är ung och oerfaren och förväntningarna på England har nog aldrig varit lägre. Att den här upplagan slipper bära ett orimligt favoritskap i hemlandet ger dem – på sätt och vis – bättre förutsättningar att lyckas än de tidigare. 

Kolla in vår exklusiva Englandströja här

Trots att England gick obesegrade genom VM-kvalgruppen med en målskillnad på 18-3 är, för ovanlighetens skull, förväntningarna inte skyhöga i hemlandet. Kanske skulle man kunna säga att de, för första gången på länge, är rimligt ställda.

Efter de bleka insatserna och sortin i gruppspelet i Brasilien för fyra år sedan och därefter fiaskouttåget mot Island i EM för två år sedan har luften gått ur det, vanligtvis, så uppumpade engelska folket.

Detta har gett Gareth Southgates unga och oerfarna trupp en viss, med engelska mått mätt, arbetsro. Den troliga startelvan, som figurerat i medierna, till premiären mot Tunisien är offensivt balanserad och består av nio VM-debutanter.

Av allt att döma utifrån denna startelva som läckt ut kommer man att satsa på en 3-5-2-artad formation där Harry Kane och Raheem Sterling bildar anfallspar. Innermittfältet är framåtlutat med både Jesse Lingard och Dele Alli framför Jordan Henderson. Även backlinjen är offensiv i bemärkelsen att den offensive ytterbacken Kyle Walker tar plats som en av tre mittbackar.

Den troliga elvan i sin helhet: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Henderson, Young – Lingard, Alli – Sterling, Kane.

För att gå vidare från gruppen krävs helst en seger mot Tunisien då Belgien får stå som klara favoriter till att vinna grupp G.

Detsamma gäller således för Nabil Maalouls Tunisien som kvalificerade sig för VM genom att gå obesegrade genom sin kvalgrupp där Kongo, Libyen och Guinea stod för motståndet.

Precis som Southgate har Maaloul testat ett flertal olika formationer fram till VM, vilket gjort att den taktiska flexibiliteten är en av lagets främsta styrkor. Till Tunisiens nackdel talar dock det faktum att deras uppladdning har kantats av många skador. Bland annat missar landets offensiva storstjärna Youssef Msakni samt försvararen Aymen Abdennour VM.

Då Msakni saknas står mycket av hoppet till Whabi Khazri som kommer från en fin säsong i Rennes och har jämförts med Edinson Cavani. I klubblaget är han oftast anfallare men i landslaget har han används mer i rollen som släpande anfallare eller offensiv mittfältare.

Hur Maaloul kommer att formera laget mot England är dock klart oförutsägbart. I genrepet mot Spanien stod man upp väl och föll till slut med 1-0. Tunisien kommer sannolikt att vara välorganiserade och göra det så svårt som möjligt är för engelsmännen – men ser man till lagets individuella styrkor ska de inte kunna rå på detta England.

Därmed inte sagt att våra förväntningar på England är jättehöga totalt sett men då motståndet är av Tunisiens kaliber ska det här, offensivt balanserade, laget kunna skapa en hel del chanser. Vi tror att det kommer räcka till att man gör över 1,5 mål i den här matchen till oddset 1.70.

Speltips: England gör över 1,5 mål till oddset 1.70 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande – sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv England-tröja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen