fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Speltips: Kanonodds på att Ronaldos Portugal vinner

Publicerad

on

Marocko föll mot Iran i VM:s, förmodligen, sämsta match så här långt. Portugal spelade oavgjort mot Spanien i VM:s, förmodligen, bästa match så här långt. När de här två lagen nu ställs mot varandra talar allt för att Portugal har ett överlägset tempo i sig. Till fina 1.71 gånger pengarna hos Coolbet satsar vi hårt på Portugal i den här matchen. 

Portugal:

Cristiano Ronaldo fick precis den inledning på detta VM som han och Portugal behöver. Spanien var riktigt bra men Portugal stod upp och klarade oavgjort. Att döma av matchen mellan Marocko och Iran och de lagens kvaliteter, ser nu chanserna till avancemang väldigt ljusa ut för de regerande Europamästarna.

Förbundskapten Fernando Santos har byggt ett lag där Ronaldo kan få ut maximalt av sin förmåga. Utifrån den taktiska grundformationen 4-4-2 har han fått samtliga spelare att underkasta sig kollektivet – och sett till insatsen i premiären är den hängivenhet, som givit dem så stora framgångar, intakt.

Marocko:

Fransmannen Hervé Renard har byggt sitt Marocko på liknande principer, vilka givit att man tog sig till VM utan att släppa in ett enda mål i kvalspelet. I premiären mot Iran, som på de allra flesta sätt var en ganska bedrövlig fotbollsmatch, imponerade man dock inte på något vis. Visserligen hade man ett större spelövertag men kvaliteten – och i synnerhet tempot – i anfallsspelet lämnade en hel del övrigt att önska.

När matchen sedan slutar som den gör – med ett självmål som avgör till Irans fördel – är det mycket som talar för att det kommer bli tungt för Marocko att resa sig. Nu får man inte förlora mot varken Portugal eller Spanien och det berget är förstås – både mentalt och faktiskt – oerhört svårt att bestiga.

Förväntad matchbild:

Marocko lär, initialt, formera sig väldigt lågt för att få stopp på Portugals offensiv och det är ett spelsätt som man behärskar. Ju längre matchen lider kommer man dock sannolikt behöva flytta fram sina positioner för att ge sig själva chansen att vinna.

Portugal är förstås förberedda på en helt annan matchbild än den mot Spanien. Vad gäller Ronaldo så är det vardag för honom att ställas mot defensivt inriktade motstånd och – till skillnad mot till exempel Leo Messi – har han också ett box- och huvudspel av yttersta världsklass.

Om Ronaldo, mot förmodan, har en sämre dag finns också kvicka klasspelare som Goncalo Guedes, Bernardo Silva och André Silva som även de kan avgöra en sån här match. Ett relativt temposvagt Marocko lär därför komma att få det svårt att hänga med då dessa spelare, som är skickliga på små ytor, sätter fart.

Speltips:

Således landar vi alltså i ett, ytterst sannolikt, resultat som säger att Portugal kommer att gå segrande ur den här kampen. De kommer med ett positivt momentum efter sin insats med mål slutminuterna av premiären och Marocko kommer med ett negativt dito efter den blytunga slutsekundförlusten mot Iran. För att oddsen skulle ha jämnats ut något, då Portugal är det rakt igenom bättre laget, hade förutsättningarna behövt vara de omvända. Därför går vi, med stor övertygelse, in på spelet att Portugal vinner till det bästa oddset 1.71 hos Coolbet. 

Speltips: Portugal vinner till oddset 1.71 hos Coolbet

 • Cristiano Ronaldo är glödhet
 • Marocko imponerade inte i premiären – var temposvaga och uddlösa
 • Portugal är ett bättre lag med en spets som Marocko saknar
 • Om Ronaldo, mot förmodan, har en sämre dag finns klasspelare som Goncalo Guedes, Bernardo Silva och André Silva som också kan avgöra
 • Portugal har ett positivt momentum efter premiärmatchen
 • Marocko har ett negativt momentum efter en blytung premiärförlust

Speltips: Portugal vinner till oddset 1.71 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande – sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Portugals senaste startelva:

Patricio

Soares, Fonté, Pepe, Guerreiro

Silva, Moutinho, Carvalho, Fernandes

Ronaldo, Guedes

Marockos senaste startelva:

El Kajoui

Achraf, Benatia, Saïss

Boussoufa, Ziyach, El Ahmadi, Harit

Amrabat, El Kaabi, Belhanda

Portugal – Marocko, matchstart 14.00 på onsdag. 

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv landslagströja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen