fbpx
Connect with us

Uruguay håller nollan mot uddlöst Saudiarabien

Publicerad

on

Saudiarabiens icke-insats i öppningsmatchen mot Ryssland är den sämsta prestation vi sett i detta VM. Nu ställs man mot ett än bättre lag i Uruguay – som visserligen hade svårt att få till anfallsspelet i premiären – men som har ett försvarsspel som är ett av hela VM:s starkaste. Därför tvekar vi inte en sekund på spelet att Saudiarabien gör under 0.5 mål i den här matchen till oddset 1.53. 

Uruguay

Oscar Tabárez Uruguay har efter 1-0-segern i premiären mot Egypten en svit på fyra matcher utan insläppt mål. Det var dock en seger som satt långt inne då man inte lyckades hitta något flyt i anfallsspelet. Egypten försvarade sig väl och gjorde det svårt för Edinson Cavani och Luis Suárez att hitta några ytor. Likväl lyckades man ändå skapa ett par klara målchanser där Suarez, normalt sett, gör mål.

Det dröjde dock tills slutminuterna innan José Gimenez till slut fick hål på nollan. Tack vare det målet kan man nu ta sig an Saudiarabien med en mer behaglig anspänning.

Sammanfattningsvis var det ingen imponerande insats av Uruguay, men trots det får man med sig resultatet. Och därtill ska sägas att Egypten inte lyckades skapa några större farligheter. Defensivt var man fortsatt solida och släppte endast till tre avslut mot mål. I Diego Godín och José Gimenez har man ett mittbackspar som håller, nästan, lika hög klass som det mer namnkunniga anfallsparet.

Saudiarabien

Saudiarabiens insats i öppningsmatchen mot Ryssland var, på många sätt, obegriplig. Man var omständliga och temposvaga i sina envetna försök att rulla bollen till varandra i sidled och, till synes, helt utan idé kring hur man ska komma närma sig motståndarens straffområde.

Ryssland fick en oerhört komfortabel resa där man gjorde mål på, i princip, allt man skapade. Totalt hade ryssarna sju skott på mål och på så vis kanske inte 5-0 speglar matchbilden. Men trots att man släpper in fem mål var det, framförallt, anfallsspelet som var undermåligt hos ett fullkomligt uddlöst Saudiarabien. På hela matchen kom man inte till ett enda avslut mot mål.

Nu väntar alltså Uruguay, som är ett klart bättre lag än Ryssland, och att saudierna, på något vis, ska kunna hota ett sådant motstånd går inte ens att föreställa sig.

Analys av samtliga lag i grupp A kan du läsa här

Förväntad matchbild

Uruguay kommer naturligtvis att styra över händelserna i den här matchen. Samtidigt vill Saudarabien gärna stå och rulla boll i sidled, vilket gav att man faktiskt vann bollinnehavet i premiärmatchen. En liknande matchbild har sannolikt Uruguay, absolut, ingenting emot.

Så länge Saudiarabien inte hotar i djupled – vilket man inte gjorde på hela matchen mot Ryssland – och så länge Uruguay kan stå samlade kommer det vara, i princip, omöjligt för saudierna att skapa någonting.

Förmodligen kommer Saudiarabien ha gjort en del korrigeringar i sitt försvarsspel, vilket sannolikt kommer innebära att man kommer ligga något lägre och att Uruguay således inte kommer få lika stora ytor som Ryssland. Om det antagandet stämmer innebär det också att man kommer ha ännu längre till mål och därmed ännu svårare att komma till lägen i den här matchen.

Speltips

Av allt att döma är Uruguay överlägsna sin motståndare i den här matchen. Inte minst kommer det blir oerhört svårt för ett uddlöst Saudiarabien att kunna skapa någonting, offensivt sett. Sannolikheten att de ska kunna göra mål i den här matchen är således försvinnande liten. Vi tvekar inte sekund på det här spelet som ger oss fina 1.53 gånger pengarna hos Coolbet. 

Speltips: Saudiarabien gör under 0,5 mål till oddset 1.53 hos Coolbet

 • Uruguay har hållit nollan i fyra raka matcher
 • Uruguay har ett av VM:s bästa mittlås i Godín och Giménez
 • Saudiarabien är VM:s svagaste lag så här långt
 • Saudiarabien skapade inte en enda kvalificerad målchans i premiären mot Ryssland och hade noll avslut på mål
 • Saudiarabien kommer sannolikt vara än mer defensivt inriktade i den här matchen

Speltips: Saudiarabien gör under 0,5 mål till oddset 1.53 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande – sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv landslagströja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • Skapa ett konto hos Mobilebet
 • Skapa ett konto hos Unibet
 • Skapa ett konto hos Betfair
 • Skapa ett konto hos Coolbet
 • Skapa ett konto hos Betser
 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen