Alla SpeltipsFotbollUncategorizedVM 2018

Stjärnspäckade Argentina och Kroatien bjuder på fotbollsfest

Argentinas stjärnoffensiv mot Kroatiens mittfältsgenier

En häftig match mellan två stjärnspäckade lag väntar då Argentina och Kroatien drabbar samman. Argentinas stjärnspäckade offensiv ställs mot Kroatiens mittfältsgenier i en match som sannolikt avgör vem som blir gruppsegrare. Till otroliga 26.00 gånger pengarna hos Betfair satsar vi självklart på att det kommer bli minst ett mål i den här matchen

Speltips

Argentina lyckades inte bryta ner den isländska försvarsmuren i premiären och nu kommer man gå för fulla ställ för att få med sig tre poäng mot Kroatien. Med den anfallsuppsättning som Jorge Sampaoli förfogar över talar all logik för att det kommer att lossna.

Lionel Messi och Sergio Aguero har båda, under säsongen i sina klubblag, ett snitt strax under ett mål per match. De går väldigt sällan mållösa och mycket talar för att Messi är rejält sugen på att ta revansch för sin insats i premiären.

Kroatien lär vara det mer defensivt inriktade laget i den här matchen – men de kommer inte att ligga lika lågt som Island. Med offensivt skickliga mittfältare som Luka Modric, Ivan Rakitic och Ivan Perisic kommer Kroatiens också att anfalla och det kommer innebära större ytor för Messi & company.

Med så pass många skickliga spelare på planen samtidigt blir det ytterst sällan mållöst. Vi tvekar inte en sekund på att det kommer bli mål i den här matchen och till oddset 26.00 hos Betfair är det bara att räkna in vinsten.

Speltips: Minst ett mål i matchen till dunderoddset 26.00 hos Betfair

 • Argentina har gjort mål i 7 raka matcher
 • Argentina har 13 mål på sina 7 senaste matcher vilket ger ett snitt strax under 2 mål per match
 • Argentina har, målfabrikationsmässigt i klubblagen, världens vassaste anfallsuppsättning
 • Argentina kom till 27 avslut i premiären mot Island
 • Kroatien har gjort 11 mål på sina 9 senaste matcher
 • Kroatien hade 11 avslut och gjorde 2 mål i premiären mot Nigeria

Speltips: Minst ett mål i matchen till dunderoddset 26.00 hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – få 26.00 gånger pengarna på att det blir mål mellan Argentina och Kroatien

Gå till kampanj

Argentina – Kroatien, matchstart 20.00 ikväll

VM går in i sin andra omgång och ett spännande möte mellan Argentina och Kroatien väntar. Betfair erbjuder nu alla som blir nya kunder otroliga 26 gånger pengarna på att det blir minst ett mål i matchen. Utöver detta fantastiska erbjudande har ni även chansen att få både en argentinsk eller kroatisk landslagströja.

För att ta del av detta grymma erbjudande behöver du endast följa de tre enkla stegen nedan – för att få både 26 gånger pengarna PLUS en exklusiv supportertröja.

Till erbjudande

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via info@sportpanelen.se

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Kampanjen gäller fram till matchstart.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för minst 100 kr.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Endast 10kr räknas till kampanjen – resterande belopp måste spelas på valfri marknad.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
  • Betfairs generella villkor och regler gäller.
Tags

Relaterade artiklar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *