fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Spanien är VM:s bästa lag så här långt

Publicerad

on

Vi vill påstå att Spanien är VM:s bästa lag så här långt. Inget annat lag har, spelmässigt, övertygat såsom Fernando Hierros mannar. I den sista gruppspelsmatchen har man, trots det, fortfarande en hel del att spela för. Ett redan avsågat Marocko väntar och som vi bedömer det kan det bara sluta på ett sätt. Därför tror vi stenhårt på Spanien och spelet Asian -1 till oddset 1.50

Spanien

Trots turbulensen tätt inpå VM-premiären har Spanien sett imponerande starka ut. Inget lag har på samma övertygande sätt lyckats dominera sina matcher såsom Fernando Hierros manskap. Belgien har förvisso också gjort det – men ännu inte mot ett motstånd av Portugals kaliber.

Ett annat frågetecken inför VM var också vem som skulle göra målen. Det har nu Diego Costa rätat ut och det är en av nycklarna till varför Spanien känns som det mest kompletta så här långt.

Segern mot ett defensivt skickligt Iran satt långt inne men de tre så oerhört viktiga poängen kammades hem. Nu väntar alltså ett Marocko som inte har något att spela för och det lär borga för en öppnare match – och en öppnare match talar, än mer, till Spaniens fördel.

Spanien kan inte på något vis gå på halvfart då de har både avancemang och gruppseger att spela för. De är nu obesegrade i 22 raka matcher och snittar tre mål per match. Ett avsågat Marocko ska inte kunna bryta den sviten.

Marocko

Marocko har svårt att få till det i VM-sammanhang och inte heller den här gången har de lyckats få resultaten med sig. Mot Iran äger de spelet men är för temposvaga och uddlösa i sitt anfallsspel. Mot Portugal gör de en riktigt bra insats och kunde mycket väl ha fått ett annat resultat med sig – men det är någonting som saknas.

Historiens makt är stor inom fotbollen och Marocko har nu förlorat sju av sina nio senaste VM-matcher. Någon upplaga behöver bryta barriären men det var tydligen inte Hervé Renards manskap som skulle göra det. Troligtvis kommer de åka hem från Ryssland med noll poäng och det kan man tycka, sett till lagets prestationer i de två första matcherna, är en aning orättvist. Samtidigt ljuger aldrig ett resultat.

Speltips

I dessa förutsättningar som ger att vi har ett uddlöst Marocko som redan är utslagna och ett övertygande Spanien som har allt att spela för, finner vi ett stort spelvärde. Spanien har gjort 36 mål i sina senaste 12 matcher och mycket talar för att det kan komma att lossna ganska rejält nu.

Vi väljer ett tryggt spel på ”Spanien Asian -1” vilket innebär att vi tror att de kommer att vinna med minst två mål och om de bara vinner med ett får vi insatsen tillbaka. På så vis är risken att vi ska förlora någonting minimal samtidigt som chansen att vinna måste bedömas som väldigt stor.

Speltips: Spanien vinner: Asian -1 till oddset 1.50 hos Coolbet

 • Spanien är obesegrade i 22 raka matcher
 • Spanien har gjort 36 mål på de 12 senaste matcherna vilket ger ett snitt på exakt 3 mål per match
 • Spanien har mycket att spela för – inte minst gruppsegern
 • Spanien kom till 18 avslut och hade ett bollinnehav på 78% mot Iran
 • Marocko har ingen chans till avancemang
 • Marocko har gjort 0 mål och förlorat sina första 2 VM-matcher
 • Marocko har förlorat 7 av sina senaste 9 VM-matcher

Speltips: Spanien vinner: Asian -1 till oddset 1.50 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Spanien – Marocko, matchstart 20.00 på måndag.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Spanien-T-shirt!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen