fbpx
Connect with us

Uruguay sätter stopp för Rysslands målkalasande

Publicerad

on

Grupp A ska avgöras och det är Uruguay och Ryssland som gör upp om första- och andraplatsen. Båda står de på sex poäng men medan värdnationen har stått för klang- och jubelföreställningar så har Uruguay bjudit på mer sparsmakad underhållning. Vår känsla är ändå att de senare har en högre nivå i sig och att det är nu deras stjärnspelare kliver fram på allvar. Därför ser vi stort spelvärde i att Uruguay vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 1.98. 

Uruguay

Oscar Tabarez Uruguay har endast imponerat utifrån aspekten att försvarsspelet har varit prickfritt så här långt. Edinson Cavani har fortfarande inte gjort mål medan Luis Suárez fick sätta dit sitt första, vilket blev avgörande i mötet med Egypten senast. Med offensiv kvalitet av den här kalibern talar dock all sannolik för att det, för eller senare, kommer att lossna.

Nu väntar en direkt avgörande gruppfinal mot Ryssland och Uruguay behöver vinna för att knipa förstaplatsen. Det lär bli en match med ett högre tempo än vad fallet varit i Uruguays två första matcher och när farten skruvas och ett avgörande står på spel brukar det vara de största stjärnorna som kliver fram.

Defensivt är Uruguay otroligt solida men nu saknas förmodligen José Gimènez i mittförsvaret. Den viktigaste kuggen där bak är dock alltjämt Diego Godín och hans närvaro borgar för fortsatt defensiv trygghet. Framförallt är man ett välorganiserat kollektiv och att en ordinarie spelare bör inte påverka alltför mycket.

Uruguay har fem raka vinster och noll insläppta mål på lika många matcher. Nu är det upp till deras offensiva spets att visa vägen.

Ryssland

Inför VM var det inte mycket som talade för att värdnationen skulle blixtra till på det sätt som man gjort i de två inledande matcherna. Till öppningsmatchen mot Saudiarabien kom man med en svit på sju raka matcher utan vinst och inte heller på pappret såg laget speciellt imponerande ut.

Men Stanislav Tjertjesov har lyckats få sitt lag att maxprestera så här långt och det har gett dem en start som få ryssar ens vågat hoppas på. Högst ordinära spelare som, till exempel, Denis Tjerysjev och Artiom Dzyuba är till vardags har klivit och levererat som om de vore världsstjärnor och talangen Aleksander Golovin har i rättan tid börjat blomstra på allvar.

Statistiskt är det dock så att Ryssland har haft en utdelning som varit i överkant. Av de tio avslut man har haft på mål så har åtta gått in. Kan de fortsätta att överprestera på detta vis kan de förstås gå långt i den här turneringen men sannolikheten är större att de kapacitetsmässiga begränsningar som det här laget, trots allt, har kommer att göra sig mer och mer påminda då kvaliteten på motståndet växlas upp.

Speltips

Det här kommer sannolikt att bli en väldigt jämn tillställning men vår bedömning är alltså att Uruguay har en växel till medan Ryssland har haft, så gott som, maximal utdelning så här långt.

Uruguay är det bättre laget av dessa två och för de stjärnspelare man har är det en vardagssysselsättning att avgöra den här typen av matcher. Vi tror att firma Cavani/Suaréz blir tungan på vågen och att Uruguay därmed kammar hem gruppsegern. Bäst spelvärde ser vi i att Uruguay vinner – med pengarna tillbaka vid oavgjort – till hela 1.98 gånger pengarna hos Coolbet.

  • Uruguay har 5 raka segrar
  • Uruguay har hållit nollan i 5 raka matcher
  • Uruguay har endast släppt in 4 mål på de 11 senaste matcherna
  • Edinson Cavani, Luis Suárez och Diego Godín har erfarenhet och kapacitet som ingen i Ryssland kan mäta sig med
  • Ryssland stod på 7 raka utan vinst inför VM – nu ställs de mot ett motstånd av en högre kaliber
  • Ryssland har med 10 avslut på mål och 8 mål haft nästan maximal utdelning så här långt i VM

Speltips: Uruguay vinner – pengarna tillbaka vid oavgjort – till oddset 1.98 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Uruguay – Ryssland, matchstart 16.00.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv VM-tröja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

  • Skapa ett konto hos Mobilebet
  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Skapa ett konto hos Coolbet
  • Skapa ett konto hos Betser
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

    • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
    • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
    • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
    • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
    • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
    • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
    • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
    • Du måste vara minst 18 år för att delta.
    • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen