Alla SpeltipsFotbollVM 2018

Fransk kyla mot argentinsk galenskap i den första åttondelsfinalen

På pappret kunde det ha varit en VM-final

Kampen om de ädlaste valörerna inleds på allvar och det är inga mindre än Frankrike och Argentina som gör upp i den första åttondelsfinalen. På pappret kunde det ha varit en VM-final men ingen av dessa två har fått ihop bitarna till en välfungerande enhet så här långt. I synnerhet gäller detta Argentina som sett mer än virriga ut.

Speltips: Frankrike vinner till oddset 2.35 hos Unibet

Frankrike

Fransmännen har, till synes, lugnt och metodiskt arbetat sig igenom gruppspelet utan att förta sig. I den sista matchen mot Danmark kunde Didier Deschamps vila stora delar av sitt ordinarie manskap och ändå säkra gruppsegern.

Tittar man lite närmare på den fotboll som laget har presterat ser det dock inte lika imponerande ut. I premiären mot Australien var man riktigt illa ute och hade man inte fått med sig det där slumpartade målet med tio minuter kvar hade fortsättningen nog sett annorlunda ut.

Deschamps förfogar över en av världens, åtminstone topp-5, bästa trupper men sedan hemma-EM för två år sedan har man inte fått ut vad man bör kunna kräva. Spelet saknar tydliga linjer i offensiven och man behöver, allt som oftast, förlita sig alltför mycket på individuella prestationer.

Men. Nu har man tagit sig vidare från gruppen, den värsta pressen har lagt sig och oftast är det i den här typen av matcher som den individuella spetskvaliteten blir avgörande. Den slutlige mästaren brukar inte sällan se ut att gå på sparlåga under gruppspelet för att sedan succesivt växla upp. I den bemärkelsen finns det en hel del som talar för Frankrike.

Argentina

Vad ska man egentligen säga om detta Argentina och deras väg fram till den här åttondelsfinalen. Till att börja med kan man konstatera att det var på håret att det slutade i totalt fiasko.

Man kan också konstatera att man helt saknar linjer i spelet, att man spelat olika spelsystem i varje match och att Lionel Messi endast har glimrat till i en enstaka – men väldigt avgörande – sekvens. Sammantaget kan man säga att det tycks råda total anarki, såväl på planen som runtomkring.

Ett vildsint kämpande och glidtacklande Argentina med kniven mot strupen inledde visserligen den avgörande matchen mot Nigeria på ett bra sätt. Men succesivt avslöjade man sig dock mer och mer.

Ett fuskbygge är ett fuskbygge och hur man än laborerar med olika uppställningar så kommer allt inte bara plötsligt stämma. Lagspelet fotboll fungerar inte på det viset.

Vilket lag går vidare?

Varken Frankrike eller Argentina har imponerat så här långt men det finns – som det brukar heta – grader i helvetet.

Frankrike har en grundtrygghet i sin 4-2-3-1-formation där variationen främst består i om Olivier Giroud tar plats som 9:a eller om Antoine Griezmann tar den rollen.

Argentina har spelat chansartat och utan någon synbar taktisk idé. Anfallet håller högsta klass men har svårt att leverera. Defensivt är man väldigt oorganiserade samtidigt som man, individuellt sett, inte kan mäta sig med Frankrike i lagdelarna målvakt, försvar och mittfält. Frankrike är alltså bättre än Argentina i tre av fyra lagdelar.

Hur Argentina kommer formera sig i den här matchen är svårbedömt. Det kan förstås, i någon mening, vara en fördel och man har trots allt Lionel Messi men det har hittills inte hjälp och ytterst lite talar för att man plötsligt kommer få bitarna på plats.

Sammantaget ger detta att vi tror starkt på att Frankrike kommer vinna den här matchen under ordinarie tid. Hos Unibet ger det spelet fina 2.35 gånger pengarna.

Speltips: Frankrike vinner till oddset 2.35 hos Unibet

Passa på att ta del av Unibets grymma välkomsterbjudande: sätt in 100 kr – få 500 kr i gratisspel!

Gå till kampanj

Frankrike – Argentina, matchstart 16.00 på lördag.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv VM-tröja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via info@sportpanelen.se

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *