fbpx
Connect with us

VM 2018: Väntat hackigt spel i England – Belgien

Publicerad

on

Ikväll är det dags för stormatch i Grupp G. England och Belgien är redan klara för avancemang ur gruppen och ska nu göra upp om den första positionen, en första position som har blivit en het potatis.

Inför matchen står de bägge stornationerna med exakt likadana förutsättningar. En gruppseger innebär att man får möta grupptvåan ur Grupp H – Japan, Colombia eller Senegal medan grupptvåan kommer att spela mot gruppsegraren ur den nämnda gruppen.

Hellre grupptvåa

Hittills är allt glasklart: vinn matchen ikväll och möt det lag som slutar tvåa i grupp H. Dock ser dem efterföljande motståndarna helt klar annorlunda ut. En eventuell segrare mellan England och Belgien kommer att hamna i den ”svårare” slutspelshalvan tillsammans med stornationerna Argentina, Brasilien, Frankrike, Portugal och Uruguay. Samtidigt hamnar en eventuell förlorare och tillika grupptvåa i den ”enklare” slutspelshalvan där segraren mellan Sverige-Schweiz väntar i en eventuell kvartsfinal.

Grupp G:

Pos.          +/-  P
1. England  6   6
2. Belgien   6   6
3. Tunisien -4  0
4. Panama -8  0 

Fair play kan avgöra

Både England och Belgien har precis lika många poäng och precis likadan målskillnad inför matchen vilket innebär att Fair play-regeln kan komma att avgöra vem som slutar överst i tabellen om matchen skulle få ett oavgjort slutresultat. Hittills har England endast dragit på sig två gula kort under VM samtidigt som Belgien har dragit på sig tre gula kort, därav har England gruppledningen i skrivande stund.

Hur Fair play-poäng räknas:

Gula kort: -1 poäng.
Utvisning efter två gula kort: -3.
Direkt rött kort: -4.
Guld och rött direkt: -5.

Det faktum att Fair play kan komma att avgöra skulle kunna leda till att vissa spelare kommer dra på sig gula kort medvetet – för att slippa hamna i den tuffare slutspelshalvan. Det vore helt klart ett bisarrt scenario, men av erfarenhet vet vi att såväl spelare som tränare kan provocera fram gula kort mot sig själva för att gynna det egna laget i det långa loppet. Om matchen slutar oavgjord och lagens spelare slutar på lika antal kort kommer det hela att avgöras efter en lottning som kommer att äga rum en kvart efter att alla matcher är färdigspelade.

Vem går vidare om fler lag hamnar på lika många poäng:

 1. Målskillnaden.
 2. Antal gjorda mål.

Vem går vidare det fortfarande är lika:

 1. Inbördes möten – poäng, målskillnad, antal gjorda mål.
 2. Fair play-poäng – utdelade kort ger minuspoäng.
 3. Lottning.

Gula kort

Med alla förutsättningar i åtanke doftar matchen mellan England och Belgien att bli en sådan match som kommer att präglas av fasta situationer och möjligtvis ett friskt kortviftande från domarens håll.

Speltips: Med tanke på hur märkliga de sista gruppspelsmatcherna i ett viktigt mästerskap kan te sig, vill jag inte råda er att spela på resultat eller dylikt. Istället bör ni spela på över 3.5 gula kort då jag tror att spelarna kommer spela med de facto att det skulle kunna gynna det egna laget att dra på sig ett gult kort. Med det sagt tror jag inte att spelarna direkt kommer att hålla igen på tacklingarna, så om ni vill tjäna in pengar gör ni som mig: spelar på över 3.5 kort mellan England och Belgien!

Odds på totalt antal kort:

Unibet: Över 3.5 kort ger 2.12 gånger pengarna och Över 4.5 kort ger 3.05 gånger pengarna.

Bet365: Över 3.5 kort ger 2.20 gånger pengarna, men om du däremot tror att lagen kommer att göra en rent sportslig match kan du alltid spela på att det kommer att bli under 3.5 kort, vilket ger 1.61 gånger pengarna. 

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv VM-tröja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • Skapa ett konto hos Mobilebet
 • Skapa ett konto hos Unibet
 • Skapa ett konto hos Betfair
 • Skapa ett konto hos Coolbet
 • Skapa ett konto hos Betser
 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen