fbpx
Connect with us

VM 2018

VM 2018: Väntat hackigt spel i England – Belgien

Publicerad

on

Ikväll är det dags för stormatch i Grupp G. England och Belgien är redan klara för avancemang ur gruppen och ska nu göra upp om den första positionen, en första position som har blivit en het potatis.

Inför matchen står de bägge stornationerna med exakt likadana förutsättningar. En gruppseger innebär att man får möta grupptvåan ur Grupp H – Japan, Colombia eller Senegal medan grupptvåan kommer att spela mot gruppsegraren ur den nämnda gruppen.

Hellre grupptvåa

Hittills är allt glasklart: vinn matchen ikväll och möt det lag som slutar tvåa i grupp H. Dock ser dem efterföljande motståndarna helt klar annorlunda ut. En eventuell segrare mellan England och Belgien kommer att hamna i den ”svårare” slutspelshalvan tillsammans med stornationerna Argentina, Brasilien, Frankrike, Portugal och Uruguay. Samtidigt hamnar en eventuell förlorare och tillika grupptvåa i den ”enklare” slutspelshalvan där segraren mellan Sverige-Schweiz väntar i en eventuell kvartsfinal.

Grupp G:

Pos.          +/-  P
1. England  6   6
2. Belgien   6   6
3. Tunisien -4  0
4. Panama -8  0 

Fair play kan avgöra

Både England och Belgien har precis lika många poäng och precis likadan målskillnad inför matchen vilket innebär att Fair play-regeln kan komma att avgöra vem som slutar överst i tabellen om matchen skulle få ett oavgjort slutresultat. Hittills har England endast dragit på sig två gula kort under VM samtidigt som Belgien har dragit på sig tre gula kort, därav har England gruppledningen i skrivande stund.

Hur Fair play-poäng räknas:

Gula kort: -1 poäng.
Utvisning efter två gula kort: -3.
Direkt rött kort: -4.
Guld och rött direkt: -5.

Det faktum att Fair play kan komma att avgöra skulle kunna leda till att vissa spelare kommer dra på sig gula kort medvetet – för att slippa hamna i den tuffare slutspelshalvan. Det vore helt klart ett bisarrt scenario, men av erfarenhet vet vi att såväl spelare som tränare kan provocera fram gula kort mot sig själva för att gynna det egna laget i det långa loppet. Om matchen slutar oavgjord och lagens spelare slutar på lika antal kort kommer det hela att avgöras efter en lottning som kommer att äga rum en kvart efter att alla matcher är färdigspelade.

Vem går vidare om fler lag hamnar på lika många poäng:

 1. Målskillnaden.
 2. Antal gjorda mål.

Vem går vidare det fortfarande är lika:

 1. Inbördes möten – poäng, målskillnad, antal gjorda mål.
 2. Fair play-poäng – utdelade kort ger minuspoäng.
 3. Lottning.

Gula kort

Med alla förutsättningar i åtanke doftar matchen mellan England och Belgien att bli en sådan match som kommer att präglas av fasta situationer och möjligtvis ett friskt kortviftande från domarens håll.

Speltips: Med tanke på hur märkliga de sista gruppspelsmatcherna i ett viktigt mästerskap kan te sig, vill jag inte råda er att spela på resultat eller dylikt. Istället bör ni spela på över 3.5 gula kort då jag tror att spelarna kommer spela med de facto att det skulle kunna gynna det egna laget att dra på sig ett gult kort. Med det sagt tror jag inte att spelarna direkt kommer att hålla igen på tacklingarna, så om ni vill tjäna in pengar gör ni som mig: spelar på över 3.5 kort mellan England och Belgien!

Odds på totalt antal kort:

Unibet: Över 3.5 kort ger 2.12 gånger pengarna och Över 4.5 kort ger 3.05 gånger pengarna.

Bet365: Över 3.5 kort ger 2.20 gånger pengarna, men om du däremot tror att lagen kommer att göra en rent sportslig match kan du alltid spela på att det kommer att bli under 3.5 kort, vilket ger 1.61 gånger pengarna. 

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv VM-tröja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen