fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Speltips: Taktiskt Danmark står upp mot Kroatien

Publicerad

on

Kroatien har hyllats unisont för sina insatser i gruppspelet men det är nu allvaret börjar. Risken är att man underskattar Danmark och får svårt att tränga igenom deras extremt välorganiserade defensiv. Därför ser vi ett fint spelvärde i att Danmark vinner eller oavgjort till oddset 2.10 hos Unibet.

Speltips

På pappret såväl som hur man presterat i gruppspelet är Kroatien klara favoriter i det här mötet. Men Danmarks defensiva organisation är oerhört solid och de inte lär ge bort någonting till skänks.

En förväntad matchbild där Kroatien dominerar bollinnehavet och för spelet lär också passa Danmark väl. Samtidigt är också kroaterna starka i sin defensiva organisation samt väl medvetna om Danmarks skickliga omställningsspel.

Detta ger att det sannolikt kommer bli en väldigt tillknäppt tillställning med få klara målchanser. Båda lagen kommer lägga stort fokus på att stänga ner varandras nyckelspelare Christian Eriksen och Luka Modric.

Framförallt blir det upp till Kroatien att sätta fart på matchen för Danmark lär vara nöjda med att stänga ytor och försvara lågt. Kan Danmark neutralisera Modric kommer det bli svårt för Kroatien att bryta igenom. Deras 9:a Mario Mandzukic är inte i målform men det kan nog komma att krävas att även han bidrar till målskyttet om man ska få hål på den danska försvarsmuren.

Det mesta talar alltså för att det här kommer bli väldigt jämnt och låst så länge ingen bryter dödläget. På förhand talar mycket för Kroatien – men vi tror på en skräll där Danmark klarar minst oavgjort fram till förlängning.

Danmark har inte släppt in ett enda mål i sex av sina sju senaste matcher och de kan mycket väl komma att förlänga den sviten. Därför ser vi ett fint spelvärde i att Danmark återigen stänger igen och, eventuellt, också vinner den här matchen via sitt effektiva omställningsspel där Christian Eriksen är glödhet. Till hela 2.10 gånger pengarna spelar vi på att Danmark vinner eller klarar oavgjort.

 • Danmark har 18 raka matcher utan förlust
 • Danmark har endast släppt in 3 på mål de senaste 11 matcherna
 • Danmark har hållit nollan i sex av sina sju senaste matcher
 • Danmark är underdog och den förväntade matchbilden talar till deras fördel
 • Kroatien kan få problem mot ett samlat försvar – saknar anfallare i målform
 • Kroatien är hyllade och förväntas vinna – det kan bli en mental börda

Speltips: Danmark vinner eller oavgjort till oddset 2.10 hos Unibet

Passa på att ta del av Unibets grymma välkomsterbjudande: sätt in 100 kr – få 500 kr i gratisspel!

Gå till kampanj

Kroatien – Danmark, matchstart 20.00 på söndag.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv landslagströja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen