FotbollKrönikaLiverpool

Veckans Liverpool ; Georginio Wijnaldum tror på fortsatt framgång!

Georginio Wijnaldum säger ;Vi kan inte slappna av, vi har inte vunnit något ännu!

Georginio Wijnaldum vet av erfarenhet varför Liverpool inte har råd att slappna av efter sin oklanderliga början på säsongen. Sju matcher har inneburit sex på varandra följande Premier League-segrar och en spännande 3–2 Champions League-framgång över Paris Saint-Germain hittills denna säsong.

Liverpool är nu glada därför de är nu tidiga ledarna i England och har en fördel i sin europeiska grupp, vilket tyder på utsikterna till en seriös lottning inför vidar spel 2018-19.

Wijnaldum uppmuntras självklart av hans lags form, men har också markerat den stora mängden fotboll som fortfarande ska spelas som orsak till pragmatiskt tänkande.

“Vi är alla självsäker. Det var det vi var förra året också, så jag tror att vi inte borde se så långt framåt , stanna bara där vi är just nu och ta match efter match. Sen kommer vi att se var vi kommer att sluta i slutet av säsongen “, säger mittfältaren.

“Under säsongen kan så många saker hända. Förra säsongen var vi alla övertygade om att vi kunde göra stora saker och slutligen gjorde vi det genom att nå Champions League-finalen, vi hoppas kunna göra bättre i Premier League i år och samtidigt göra om bedriften att gå till final i CL.

“Om du tänker tillbaka till förra säsongen och hur säsongen gick så var vi för många poäng efter och vi spelade för många oavgjorda matcher. Vi vann inte de viktiga matcherna mot de sex bästa, men det gjorde vi året innan och vi vet nu vad vi behöver göra bättre och hur vi ska konkurrera med de andra som går för titlarna.

“Det är för snabbt att säga att vi måste göra så och så. Vad vi måste göra är att vara beredd på allt och ta itu med de situationer som vi kommer att komma till under säsongen. “

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *